Sen Anlat Karadeniz'de olan yine Yiğit'e oldu

ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 28. bölüm fragmanı herkesi bir hayli üzdü. Geçtiğimiz hafta oğlu Yiğit'in velayetini alan Vedat, oğlunu Kaleli ailesinden gidip almıştı.

Sen Anlat Karadeniz'de olan yine Yiğit'e oldu
Yayın Tarihi: 27.10.2018 15:05:00

Oğlunun velayetini usulsüz bir şekilde alan Vedat, Yiğit'in kendisiyle gelmek istememesini ve Tahir'in babası olmasını istemesini kabul edemeyince olanlar oldu.

Yeni bölüm fragmanında kahvaltı masasında çılgına dönen Vedat, Yiğit'i çok korkuttu. Yiğit'e bağıran Vedat, çocuğu bir de kucağına alıp sarsınca olanlar oldu. Korkudan altına kaçıran Yiğit'e ise herkes çok üzüldü. 



Normalde oğluna dokunmayan ve ona hep iyi davranan Vedat'ın bu denli çıldırmasına dayanamayan izleyiciler ise duruma tepki gösterdi.


Yiğit'in hep bu husumetin arasında kaldığını düşünen izleyiciler, küçücük bir çocuğun bunları yaşamasının doğru olmadığını ve onun her şeyden çok etkilendiğini sosyal medyadan dile getirdi. 

Vedat'ın başka bir koz bulamıyınca Yiğit'e sarmasının son derece yanlış olduğunu söyleyen izleyiciler, Küçük çocuğu  bu halde görmeye dayanamadı. 

"Çek ellerini Vedat!", "Yazık ya Yiğit'e!", "Çocuğuna böyle davranan adamdan baba olmaz!", Ay olan yine çocuğa oldu!", Kıyamam ben sana!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Yiğit'in bir an önce annesi ve Tahir'in yanına dönmesini istiyor.

Tahir'in Yiğit için neler yapacağını, Vedat'ın yaptıklarından pişman olup olmayacağını yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz... 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR