Sen Anlat Karadeniz dizisine 3 sürpriz oyuncu daha katıldı! Kadro değişiyor

ATV'nin iki sezondur severek izlenilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 3. sezon hazırlıkları başladı. Yakın zamanda çekimleri başlayacak olan diziye 3 yeni oyuncu daha katıldı. Peki Sen Anlat Karadeniz'e katılan üç yeni oyuncu kim? İşte detaylar...

Sen Anlat Karadeniz dizisine 3 sürpriz oyuncu daha katıldı! Kadro değişiyor
Yayın Tarihi: 9.08.2019 10:27:00

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği Sen Anlat Karadeniz dizisi 2019-2020 yılında üçüncü sezonuyla ekranlara gelecek. İkinci sezonu itibariyle reytingleri düşmeye başlayan dizide zaman zaman krizler yaşansa da dizinin devam etmesi kararı verilmişti. 



SEN ANLAT KARADENİZ'E 3 YENİ TRANSFER

Geçtiğimiz haftalarda da 3. sezon çekimleri başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisine üç yeni oyuncu daha katıldı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı diziye yeni sezonda Sinem Reyhan Kıroğlu, Ali Ersan Duru ve Beran Soysal gibi isimler dahil oldu.

Bu hamle diziyle ilgili merakı arttırırken, Sen Anlat Karadeniz fanları duruma tepki gösterdi. Diziye yeni katılan her oyuncunun senaryonun akışını bozduğunu düşünen izleyiciler ise bu durumdan pek de memnun gözükmüyor.




SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Henüz çok da bir ipucu olmasa da Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda Tahir ve Nefes yeni tehlikelerle karşılaşacak. Yeni bir kötü karakterin katılacağı dizinin günü değişecek mi tartışmaları da devam ediyor.

Çünkü ATV yeni sezon için Diriliş Osman dizisini transfer etmişti. Haliyle kanalın bu diziyi çarşamba akşamı yayınlayacağı düşünülmüştü. Ancak Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcısı Osman Sınav yaptığı açıklamada dizinin çarşamba günü ekranlara gelmeye devam edeceğini açıklayarak bu tartışmalara son verdi. 

Sen Anlat Karadeniz yeni sezonuyla Eylül ayında ATV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR