Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat SAK tanıtımı Nefes Vedat'a karşı

Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat ATV ekranlarında yayınlanacak Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? SAK 42. son bölüm fragmanı neler olacak? 27 Şubat SAK fragmanı neler olacak. Nefes Vedat'a karşı neler yapacak merak ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 27 Şubat SAK tanıtımı Nefes Vedat'a karşı
Yayın Tarihi: 20.02.2019 23:08:00

Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? SAK 42. son bölüm fragmanı neler olacak? ATV ekranlarında 27 Şubat 2019 tarihinde yayınlanacak Sen Anlat Karadeniz fragmanı neler olacak. Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı sizler için araştırdık. İşte Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm tanıtımı ve tüyoları.

Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı çıktı mı?

Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı çıktı mı? 27 Şubat ATV ekranlarında yayınlanacak Sen Anlat Karadeniz fragmanı neler olacak. Sen Anlat Karadeniz 42. yeni bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlanıyor. Peki Sen Anlat Karadeniz 42. bölüm fragmanı neler olacak.

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde son bölümde Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.

SEN ANLAT KARADENİZ 42. BÖLÜMDE NELER OLACAK




Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir. Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir. Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir...

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI



Nefes, Tahir'in hapisten kaçtığını öğrenir. Sevdiği adamın ömür boyunca kaçak yaşamasını istemeyen Nefes bir seçim yapmak zorundadır. Murat Nazar'ı kaçırır. Nazar'ı Murat'ın sırtında Kaleli Konak'ın kapısında gören Saniye, Tahir'den sonra bir oğlunun daha yanlış bir evlilik yapmasına izin vermeyecektir. Tahir, Nefes ve Yiğit'i bulmayı başarır. Tahir birlikte yeni bir hayatın hayalini kurarken, Nefes sevdası için ayrılığa göğüs germeye razıdır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR