Semra Güzel kimdir? Eşi kim kimden dayak yedi

Semra Güzel kimdir? Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Semra Güzel kimdir?, nereli kaç yaşında. Eski eşi neden dövdü merak ediliyor. Semra Güzel yeni sevgilisi kim sizler için araştırdık.

Semra Güzel kimdir? Eşi kim kimden dayak yedi
Yayın Tarihi: 6.02.2019 10:38:00

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Semra Güzel'den açıklamalar. Şevkat Yerimdar dizisiyle gönüllerde taht kuran güzel oyuncunun hikayesi çok merak edildi. Özellikle Semra Güzel'in kimden dayak yediği, eski eşinin kim olduğu merak edildi. Ancak Semra güzel yeni bir sevgilisi olduğunu ve oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.

Semra Güzel kimdir?

1988 doğumlu güzel oyuncu Semra Güzel, Celal Bayar Üniversitesi Tasarım bölümü mezunu. Almanya'da Drama Eğitimi almak için Hamburg'a giden güzel oyuncu Alemin Kıralı dizisiyle adından söz ettirdi. Hemen ardından TRT 1 ekranlarında Zengin Kız Fakir Oğlan ve Şevkat Yerimdar dizileriyle ekranlara geldi. 


Eski eşinin uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı olduğunu öğrenen oyuncu kabus gibi anlar yaşadı. Yusuf Başarak tarafından sürekli tahdit ve fiziksel saldırıya uğradı. Ancak o zor günleri geçen güzel oyuncu artık oldukça mutlu ve işine bakıyor.

Semra Güzel yeni sevgilisi kim

Ekranlanlarda yaşadığı sanat dünyası yorgunluklarını atmak isteyen güzel oyuncu artık hiç birşeyi takmıyor ve yeni bir aşka yelkan açtı. Ancak oyuncunun yeni aşkının kim olduğu sır gibi saklanıyor ancak ailesi biliyor.

Semra Güzel kendisini artık ailesine bıraktı ve gayet mutlu bir şekilde yaşamak için herşeyi yapıyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR