Sefirin Kızı oyuncuları konusu ve kadrosu

Yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, kanallar yeni dizilerini duyurmaya başladı. İşte bunlardan biri de Star TV'nin Sefirin Kızı adlı iddialı dizisi oldu. Haliyle izleyici de Sefirin Kızı oyuncuları kimler? Konusu ne? merak etmeye başladı. Biz de sizler için bu soruları yanıtladık...

Sefirin Kızı oyuncuları konusu ve kadrosu
Yayın Tarihi: 7.08.2019 09:39:00

Geçtiğimiz sezonu çok da parlak geçirmeyen ve elindeki dizilerin bir çoğu biten Star TV, daha yaz başından yeni sezon için kolları sıvadı.

Titiz bir çalışmayla yeni dizilerini seçen Star, Sefirin Kızı adlı iddialı dizisi için de NGM & O3 Medya ile el sıkıştı. Cast çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizinin geçtiğimiz günlerde başrolleri de belli olunca heyecan iyice arttı. İzeyiciler Sefirin Kızı oyuncuları kimler? Sefirin Kızı ne zaman başlayacak gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Hadi gelin hep birlikte bakalım...



Sefirin Kızı kadrosunda kimler yer alıyor?

Senaryosunu Sen Anlat Karadeniz dizisinin ödüllü senaristleri Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda da Emre Kabakusak oturacak.


Başrollerini de Engin Akyürek ile Neslihan Atagül'ün paylaştığı dizi dillere destan bir aşk hikayesini anlatacak. Çekimleri Muğla'da yapılacak olan dizinin kadrosunda kimler olacağı ise hala gizemini koruyor.

Özellikle başrol oyuncularının duyurulmasının ardından çok merak edilen Sefirin Kızı ne zaman başlayacak her yerde aranıyor. 



Sefirin Kızı ne zaman başlıyor?

Star TV'nin iddialı yeni sezon dizisi Sefirin Kızı'nın başlangıç tarihi akabinde günü vs. hakkında henüz bir bilgi yok. Ancak Sefirin Kızı dizisinin çekimleri ağustos sonuna yetişirse eylül sonu ya da ekim gibi ekranlarda yerini alacaktır. 

Sefirin Kızı yakında Star TV'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR