Şarkıcı Lara kimdir? Kaç yaşında

Bir döneme damgasını vuran pop şarkıcısı Lara bugün Kanal D'nin 2. Sayfa adlı magazin programına katıldı. Kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlatan Lara kimdir çok merak edildi. Herkes Lara kim? Kaç yaşında? Gerçek adı ne? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar....

Şarkıcı Lara kimdir? Kaç yaşında
Yayın Tarihi: 4.09.2019 10:42:00

2000'li yıllara "Adam gibi adam" ve "Katmer katmer" gibi şarkıyla damga vuran şarkıcı Lara, bugün 2. Sayfa adlı magazin programına konuk oldu. 200'den fazla oyuncak bebek biriktirdiğini söyleyen Lara kendiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Peki Şarkıcı Lara kimdir? Gerçek adı ne? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Gerçek adı Fatma Nur Ergüder olan Lara 1979 doğumlu. Kırıkkale'de liseyi bitirdikten sonra Alanya'da hostes olarak çalışan Lara'nın ilk albümü 2003 yılında çıktı. 2005 yılında Adam gibi Adam adlı 2. albümüyle 100 bin kopya satan Lara popüleritesini arttırdı. 




Sonrasında birkaç albüm çalışması daha yapan Lara gündemdekini yerini ne yazık ki koruyamadı. Bir ara yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Lara, 2000'lerin başında olduğundan çok daha farklı bir görüntüye sahip. Erkek arkadaşı olmadığını söyleyen Lara 200'den fazla oyuncak bebeğinin bulunduğu bir koleksiyonu olduğunu söyledi. 

"BEBEKLERİM YÜZÜNDEN ERKEK ARKADAŞIM OLMUYOR"

Bebeklere çocukluktan beri çok düşkün olduğunu söyleyen Lara, bunu koleksiyona dönüştürdüğünü söylüyor. Hatta bazı arkadaşlarının kendisinin evine bebekler yüzünden gelmekten korktuğunu söyledi.

Bebekler yüzünden erkek arkadaşı olmadığını açıklayan Lara, kendisiyle birlikte olacak kişinin onu bebekleriyle kabul etmesi gerektiğini söyledi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR