Şarkıcı Berkay ve Arda Turan arasındaki kavganın 3. duruşması bugün

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında 2018'de Emirgan'da bir gece kulübünde kavga eden Arda ve Berkay davalık olmuştu. Davanın 3. duruşması ise bugün görülüyor. İşte detaylar...

Şarkıcı Berkay ve Arda Turan arasındaki kavganın 3. duruşması bugün
Yayın Tarihi: 11.09.2019 10:34:00

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında çıkan kavga sonucunda açılan davada 3. durışma bugün görülüyor. Sabah erken saatlerde Berkay duruşmanın görüleceği adliyeye gelirken, Arda Turan gelmedi. Hal böyle olunca Berkay ile Arda arasında ne olmuştu çok merak edildi. İşte detaylar...

Davayı takip eden gazetecilere açıklama yapan Berkay, “Davada ne gerekiyorsa onu bekliyoruz. İlk günden beri özür bekliyoruz. Kendisinin katılıp katılmayacağını bilmiyorum. Ben her davamı takip edeceğim. Olması gereken de budur”dedi.

ARDA TURAN VE BERKAY NEDEN DAVALIK OLDU?

2018 yılında Emirgan'da bir gece kulübünde çıkan kavgada Berkay eşi Özlem Ada Şahin ile eğlenirken Arda da hamile eşini evde bırakıp arkadaşlarıyla eğlenmeye gelmişti. 

Arda'nın orada, Özlem Şahin’i ‘Evli olmasaydım seni kaçırmazdım, çok güzel bir kızsın’ sözleriyle taciz ettiği iddia edilmişti. Ardından bu durumun büyümesi sonrası Arda ve Berkay arasında kavga çıktı hatta Arda Berkay'ın burnunu kırdı. Sonrasında Berkay'ın kaldırıldığı hastaneye belinde silahla giden Arda'nın " Vur beni" dediği söylenmiş hatta Turan'ın silahı ateş almıştı.


Akabinde Arda Turan hakkında "cinsel taciz", "ruhsatsız silah bulundurmak", "genel güvenliği kasten tehliye sokmak" ve "kasten yaralama" suçmalarıyla dava açılmıştı.

İddianamede, Arda Turan hakkında "Cinsel taciz", "Kasten yaralama", "Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme", "Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Berkay Şahin hakkında ise "Hakaret" suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

ARDA İDDİALARI REDDETTİ

Arda, mekanın çok dar olduğunu ve sadece çarpıştıklarını söyleyerek hakkındaki iddiaları reddetti. 

SİLAH RUHSATSIZ ÇIKTI

Yukarıda da söylediğimiz gibi hastaneye silahla giden Arda'nın yanında taşıdığı silahın ruhsatının olmadığı ortaya çıktı. Arda, Berkay'ın yanına giderken silah taşıma gereği duyduğunu ifade etti.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR