Şanışer'in 20 Rapçi ile gündeme dikkat çektiği Susamam olay oldu! Sosyal medya çalkalanıyor

Son dönemde oldukça popüler olan ve kısa sürede büyük kitlelere ulaşan rap müziğin içinin dolu olduğunu göstermek isteyen rapçi Şanışer, 20 arkadaşıyla Susamam adlı bir şarkıya imza attı. İşte detaylar...

Şanışer'in 20 Rapçi ile gündeme dikkat çektiği Susamam olay oldu! Sosyal medya çalkalanıyor
Yayın Tarihi: 6.09.2019 10:39:00

Sevilen rapçi Şanışer, 20 rapçi arkadaşı ile birlikte gündeme dikkat çeken bir şarkı yaptı. Dün gece klibi yayınlanan Susama adlı şarkı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşerken, şarkının klibi de kısa sürede Trend listesinde 1 numaraya yerleşti. 

Şanışer ft. Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel, Kamufle'nin birlikte ülkemizde yaşanan sıkıntılı olaylara dikkat çektiği Susamam şarkısı adeta cesaret örneği sergiledi. 



Müziğin sadece eğlendirmekten veya kalabalıkları hoş tutmaktan ibaret olmadığına; bir şeyleri değiştirebileceğine inanan 20 müzisyen, doğa, adalet, eğitim, kadına şiddet, hayvan hakları gibi birçok konuda susamadıklarını #Susamam adlı projede dile getirdi.


SUSAMAM BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Susamam aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi. Proje kapsamında tasarlanan #Susamam tişörtleri internet üzerinden satılıyor ve bu gelir köy okullarına bağışlanacak.

Öte yandan Instagram'da da şarkıya özel olarak tasarlanan ‘Susamam’ yüz filtresiyle challenge başlatılacak ve sanatçılar birbirlerine meydan okuyacak. Bu sayede bir araya gelen sanatçılar susmadıklarını, sadece farkındalık yaratmak için değil sorunları çözmek için de uğraştıklarını gösteriyorlar. 

Rap müziğin özüne döndüğünü düşünen dinleyiciler ise Susamam şarkısını çok beğendiklerini sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla gösteriyor. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR