Şampiyonlar Ligi maçları Exxen'den alındı

Şampiyonlar Ligi maçları Exxen'in tekelinden çıktı!

Şampiyonlar Ligi maçları Exxen'den alındı
Yayın Tarihi: 23.08.2023 16:27:00

Futbolseverlere önemli bir haber geldi. Şampiyonlar Ligi Türkiye yayın hakkı konusunda bir değişim yaşandı. Acun'un platformu Exxen ve TV+ arasında yeni bir iş birliğine gidildi. Bu anlaşmayla Exxen'i özel içerikleri ve spor müsabakaları TV+'a geliyor.

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen ile TV+ arasında yeni bir anlaşma imzalandı. Bu yapılan anlaşmaya göre Exxen’in spor içerikleri ve özel yapımları artık Exxen değil TV Plus üzerinden izlenebilecek.


Turkcell tarafından sunulan platformun kullanıcıları, Exxen TV adıyla açılan yeni kanaldan seçilen bu özel içeriklere erişebilecek. İki platform arasındaki iş birliği kapsamında Exxen’in UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın hakları maddesi dikkat çekti.
Anlaşmayla artık TV+ ekranlarında da bu maçlar izlenebilecek. Yani aslında haklar Exxen'den anlamadı aynı zamanda TV+ da verildi.

Buna göre saat 22’de başlayacak UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turu karşılaşması Rangers – PSV Eindhoven, 23 Ağustos’ta Braga – Panathinaikos maçı hem Exxen hem de TV Plus’ta yayınlanacak.

Anlaşmaya göre ayrıca Exxen’in popüler dizileri Gibi, İlginç Bazı Olaylar gibi yapımlar da Premium TV+ kullanıcılarına açılacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR