Şampiyon Yaman Günaltay kimdir? Erdal Özyağcılar kaç yaşında nereli

TRT 1 Ekranlarının yeni dizisi Şampiyon'da boksör Kafkas lakaplı Fırat'ın hocası rolündeki Yaman Günaltay karakteri kimdir? Şampiyon dizisinde Yaman karakterini canlandıran usta oyuncu Erdal Özyağcılar izleyiciler tarafından araştırılıyor. Erdal Özyağcılar kaç yaşında ve nereli? Cevabı haberimizde.

Şampiyon Yaman Günaltay kimdir? Erdal Özyağcılar kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 14:52:00

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon, Bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor! Dizi severler, Şampiyon dizisinin usta oyuncusu Erdal Özyağcılar'ı araştırmaya başladı. Erdal Özyağcılar, Şampiyon dizisinde Kafkas lakaplı 'Fırat Bölükbaşı'nın boks hocası Yaman Günaltay karakterini canlandırıyor. Şampiyon Yaman Günaltay karakterini canlandıran Erdal Özyağcılar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Sizler için hazırladık...

Bu akşam TRT 1 ekranları yepyeni ve iddialı dizisi Şampiyon'a kavuşuyor. Birçok yıldız ismin oyuncu kadrosunda yer aldığı Şampiyon dizisinde Erdal Özyağcılar da var! Erdal Özyağcılar, dizide Tolgahan Sayışman'ın 'hocası' rolünde yer alacak! Usta oyuncu, Şampiyon dizisiyle ekranlara dönüyor! 

Şampiyon Yaman Günaltay Kimdir? Erdal Özyağcılar Kaç yaşında ve Nereli?


Erdal Özyağcıların Şampiyon dizisinde canlandırdığı Yaman Günaltay karakteri, Boks camiasında sevilen ve saygı duyulan, disiplinli bir antrenördür. 

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, 1984 İznik doğumludur. Ölüm Tarlası filmiyle 1966 yılında oyunculuğa ilk adımını atan Erdal Özyağcılar, günümüze dek Bizimkiler, Yabancı Damat, Elveda Rumeli, Sevdaluk, Karadağlar ve No: 309 gibi birçok dizide rol aldı. 



Epeydir ekranlardan uzak kalan Erdal Özyağcılar, Şampiyon dizisinde 'Yaman Günaltay' rolüyle ekranlara geri dönüyor! 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR