Şampiyon Tansel kimdir? Mehmet Bozdoğan kaç yaşında nereli

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon'da Tansel karakterini canlandıran Mehmet Bozdoğan, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Şampiyon dizisinin Tansel'i Mehmet Bozdoğan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Cevabını sizler için hazırladık...

Şampiyon Tansel kimdir? Mehmet Bozdoğan kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 18:40:00

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon, bu akşam yayınlanacak ilk bölümüyle başlayacak. Birçok ünlü ismin kadroda olduğu Şampiyon dizisinde Tansel karakteri izleyici tarafından aranıyor. Şampiyon Tansel kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Tansel karakterine dizide Mehmet Bozdoğan hayat veriyor. Yakışıklı oyuncu Mehmet Bozdoğan kimdir? Sizler için hazırladık...

TRT 1 ekranlarında BKS Yapım imzasıyla yayınlanacak Şampiyon dizisinin Tansel'i merak edildi. Mehmet Bozdoğan, Şampiyon dizisinde Tansel karakterini canlandıracak. İzleyiciler de araştırmalara başladı. 

Şampiyon Tansel Kimdir? Mehmet Bozdoğan yaşı ve Nereli 

Şampiyon dizisinde Tansel karakteriyle izleyeceğimiz Mehmet Bozdoğan, 1977 doğumlu. Almanya'da oyunculuk eğitimi alan Mehmet Bozdoğan, son olarak Çukur dizisinde Serdar rolüyle karşımıza çıkmıştı. Çukur'un Serdar'ı şimdi Şampiyon'da Tansel rolüyle izleyici karşısına çıkacak. 




Tansel, dizide boksör Fırat'ın menajeridir. Kafkas'ın oğlu Emir için de menajerlik yapacak olan Tansel, onu da boks arenasında yıldız bir şampiyon haline getirmek için elinden geleni yapacaktır. 



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR