Şampiyon Neslihan kimdir? İlayda Alişan kaç yaşında nereli

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon'da Neslihan karakterini canlandıran İlayda Alişan, izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Şampiyon dizisinin Neslihan'ı İlayda Alişan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Cevabını sizler için hazırladık...

Şampiyon Neslihan kimdir? İlayda Alişan kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 17:01:00

TRT 1 ekranlarında yeni sezonda başlayacak Şampiyon dizisinin Neslihan karakteri, izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. TRT 1'de yeni sezona damga vurması beklenen Şampiyon dizisinin Neslihan karakteri kimdir? Neslihan rolüyle izleyeceğimiz İlayda Alişan kaç yaşında ve Nereli? Bu soruların yanıtı haberimizde...

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaştığı Şampiyon dizisinin ilk bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarnda yayınlanacak. Şampiyon dizisinin 'Neslihan' karakteri de izleyici tarafından merak ediliyor. Şampiyon dizisi Neslihan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Sizler için hazırladık.

Şampiyon Neslihan Kimdir? İlayda Alişan Kaç yaşında ve Nereli 


TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'da rol alacak Neslihan karakteri izleyiciler tarafından araştırılıyor. Neslihan karakterine genç oyuncu İlayda Alişan hayat verecek. İlayda Alişan 1996 İstanbul doğumlu. 1.58 boyunda olan güzel oyuncu küçük yaşlarndan bu yana oyunculuğa merak sarmış. Birçok büyük firmanın rekla yüzlüğünü de yapan İlayda Alişan, 2011'de Bir Çocuk Sevdim dizisinde rol aldı. Ardından Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe ve son olarak Çukur'da Akşın rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Neslihan karakteriyle Şampiyon dizisinde rol alacak İlayda Alişan'ın performansı şimdiden merak ediliyor. Yeni sezonda TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'da İlayda Alişan'ı da izleyeceğiz.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR