Şampiyon ne zaman başlıyor TRT1 hangi gün yayınlanacak

TRT1'in iddialı yeni sezon dizisi Şampiyon için geri sayım başladı. Hem oyuncu kadrosu hem de tanıtımlarıyla çok dikkat çeken Şampiyon dizisi ne zaman başlıyor? Kadrosunda kimler var? Konusu ne? çok merak ediliyor. İşte detaylar...

Şampiyon ne zaman başlıyor TRT1 hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 11.09.2019 11:01:00

TRT1'in yapımını BSK Yapım'ın üstlendiği dizinin senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Keche oturuyor. Geçtiğimiz günlerde yayın tarihi belli olan Şampiyon dizisi 12 Eylül perşembe günü başlıyor. 

Gerçek bir hikayeden esinlenerek oluşturulan Şampyon dizisi yayın günü gereği, Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Benim Tatlı Yalanım dizileriyle reyting mücadelesine girecek. Peki Şampiyon dizisinde kimler oynuyor? Dizinin hikayesi ne?



ŞAMPİYON DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Şampiyon dizisinde “Kafkas” lakaplı eski şampiyon boksör Fırat Bölükbaşı kariyerinin zirvesindeyken yaşadığı talihsiz bir kaza hayatını alt üst edecek. Bu acı olayın ardından ringlere veda eden Kafkas yıllar sonra hasta oğlu Güneş için ringlere geri dönecek.

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaştığı dizinin kadrosunda Emir Özyakışır, Mehmet Bozdoğan, Halit Özgür Sarı, Vedat Erincin, Şahin Kendirci, Meltem Savcı, İlayda Alişan, Bahar Süer, Berk Yaygın gibi isimler yer alıyor.  




ŞAMPİYON DİZİSİ BEĞENİLİR Mİ TUTACAK MI? 

Dizinin yayınlanan son tanıtımında Tolgahan Sayışman'ın fedakar baba rolüne çok yakıştığı izleyenlerin dikkatinden kaçmazken, geçen yıl da Gülperi dizisinde oynayan Emir Özyakışır'ın başarılı performansı ve tatlılığı da çok dikkat çekti. 

Öte yandan dizinin çok da yüksek reytingler alamayacağını tahmin eden izleyiciler Şampiyon dizisini yine de merak ediyor. 

Ayrıca Şampiyon dizisi Bir Zamanlar Çukurova gibi reyting rekortmeni bir dizi ile birlikte yeni başlayan Mucize Doktor ve yaz boyu büyük başarılara imza atan Benim Tatlı Yalanım ile mücadele edecek. Yani anladığınız üzere Şampiyon dizisinin işi baya zor...

Şampiyon 1. bölümüyle 12 eylül perşembe günü TRT1'de...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR