Şampiyon Eylül kimdir? Deniz Durmaz kaç yaşında nereli

TRT 1 ekranlarında bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle başlayan Şampiyon dizisinin Eylül karakteri kimdir? Şampiyon Eylül kaç yaşında ve nereli? Şampiyon dizisinin yeni oyuncusu Deniz Durmaz izleyiciler tarafından merak ediliyor. Deniz Durmaz kaç yaşında ve nereli? Sizler için hazırladık...

Şampiyon Eylül kimdir? Deniz Durmaz kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 17:27:00

TRT 1 ekranlarında yeni sezonda başlayacak Şampiyon dizisinin Eylül karakteri, izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. TRT 1'de yeni sezona damga vurması beklenen Şampiyon dizisinin Eylül karakteri kimdir? Eylül rolüyle izleyeceğimiz Deniz Durmaz kaç yaşında ve Nereli? Bu soruların yanıtı haberimizde...

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un paylaştığı Şampiyon dizisinin ilk bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarnda yayınlanacak. Şampiyon dizisinin 'Eylül' karakteri de izleyici tarafından merak ediliyor. Şampiyon dizisi Eylül kimdir? Deniz Durmaz Kaç yaşında ve nereli? Sizler için hazırladık.

Şampiyon Eylül Kimdir? Deniz Durmaz Kaç yaşında ve Nereli 


Adını Sen Koy dizisinde Azize karakteriyle izlediğimiz Deniz Durmaz, şimdi de TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'da Eylül karakterine hayat verecek. 



1992 Ankara doğumlu olan güzel oyuncu Deniz Durmaz, 26 yaşındadır. Deniz Yıldızı dizisinde Esra rolüyle oyunculuğa adım atan Deniz Durmaz, Alın Yazım ve Karagül dizilerinde de rol aldı. 170 boyundaki güzel oyuncunun yeni dizisi Şampiyon oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR