Şampiyon Çocuk Oyuncu Emir kimdir? Emir Özyakışır kaç yaşında nereli

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Şampiyon dizisinin çocuk oyuncusu Emir'de izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Emir Özyakışır kimdir? Şampiyon dizisi Çocuk oyuncusu Emir nereli, kaç yaşında? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Cevabı haberimizde...

Şampiyon Çocuk Oyuncu Emir kimdir? Emir Özyakışır kaç yaşında nereli
Yayın Tarihi: 12.09.2019 14:29:00

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon, bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Dizi severler, Şampiyon dizisinin çocuk oyuncusu Emir'i araştırmaya başladı. Şampiyon'un çocuk oyuncusu Emir Özyakışır kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Şampiyon Emir'in özel hayatına dair detaylar haberimizde...

Bu akşam TRT 1'de yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olan Şampiyon başlıyor. Başrollerinde Tolgahan Sayışman'ın da yer aldığı Şampiyon dizisinin çocuk oyuncusu Emir Özyakışır araştırılmaya başlandı. 

Şampiyon Dizisi Emir Kimdir? Emir Özyakışır kaç yaşında ve Nereli


Şampiyon dizisi bugün resmen ilk bölümüyle ekranlarda! Kafkas lakaplı boksör Fırat Bölükbaşı'nın hikayesini anlatacak Şampiyon dizisinin çocuk oyuncusu 'Emir' rolündeki Emir Özyakışır, son olarak 2018 yılında Gülperi dizisinde rol almıştı. 

2011-Ağustos doğumlu olan çocuk oyuncu Emir Özyakışır, Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık evinde eğitim almıştır. Bu Şehir Arkandan Gelecek ve Masum Değiliz dizilerinde de rol alan Emir Özyakışır, birçok reklam filminde de oynamış. 



Emir Özyakışır, şimdi de TRT 1 Ekranlarının yeni ve iddialı dizisi Şampiyon'da Emir rolüyle izleyici karşısına çıkacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR