Şampiyon 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Eylül TRT 1 yeni bölüm tanıtımı

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon ilk bölümüyle 12 Eylül Perşembe günü yayınlandı. Dizi severler Şampiyon 2. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sorunun yanıtını araştırıyor. Şampiyon dizisi 2. bölümüyle 19 Eylül Perşembe yayınlanacak. Şampiyon 2. bölümde neler olacak? Sizler için hazırladık...

Şampiyon 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Eylül TRT 1 yeni bölüm tanıtımı
Yayın Tarihi: 12.09.2019 21:37:00

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Şampiyon ilk bölümüyle ekranlardaydı. Tolgahan Sayışman, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Erdal Özyağcılar gibi ünlü isimlerin başrollerde yer aldığı Şampiyon dizisi ilk bölümüyle izleyiciden tam not almayı başardı. TRT 1 Şampiyon dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyici bu sorunun yanıtını merak ediyor. 

Şampiyon dizisi 1. Bölümde Neler Oldu?

Tolgahan Sayışman ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un başrollerini paylaştığı TRT 1'in yeni dizisi Şampiyon'da Kafkas lakaplı boksör Fırat Bölükbaşı ringde rakibini yenip altın kemeri alır ama rakibi, atılan yumruklar sonucu hayatını kaybeder! Bu acı sonun ardından Fırat ailesini kaybeder bir daha da ringe çıkamaz! 


Fırat, yıllar sonra oğlu Emir için ringlere geri döner! Fırat'ın hocası Yaman hoca, onu iyice hazırlayacaktır! Oğlu'nun tedavisi için ringlere dönmeye kararlı olan Fırat bir yandan da DOktor Suna'yla büyük bir aşka yelken açar! 

Şampiyon Dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Şampiyon dizisi 1. bölümü 12 Eylül Perşembe günü yayınlandı. Dizi severler Şampiyon 2. bölüm fragmanını araştırıyor. Ancak henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Şampiyon 2. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle paylaşacağız.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR