Sakallar neden güçsüz çıkar? Gür ve uzun sakal ve bıyığın sırrı

Bakımlı bir erkeğin en çok dikkat ettiği konular içinde yer alan güçlü sakallar, gereken bakım ve ilgi gösterildiğinde kendisini ifade eden ve imajı ön plana çıkaran önemli bir etkendir.

Sakallar neden güçsüz çıkar? Gür ve uzun sakal ve bıyığın sırrı
Yayın Tarihi: 2.03.2020 15:40:00

Bakımlı bir erkeğin en çok dikkat ettiği konular içinde yer alan güçlü sakallar, gereken bakım ve ilgi gösterildiğinde kendisini ifade eden ve imajı ön plana çıkaran önemli bir etkendir. Ancak ne yazık ki, bazı kişilerde hem genetik, hem hormonel hem de çevresel faktörlerden ötürü sakallar güçsüz olabilmekte. Sakal ve bıyıkların köklerindeki zayıflık, seyrek ve cılız bir görünüm ortaya koyabiliyor. Sakal ve bıyık köklerini güçlendirmek için yapılması gerekense, etkili doğal faktörleri içinde barındıran sakal serumlarıdır. Sakal serumları, içerdikleri bileşenlerle sakal ve bıyıkların köklerini besleyerek, daha güçlü olmalarını sağlar.

Seyrek ve güçsüz sakallarınız mı var?

Sakal, son yıllarda bakımlı erkeklerin çok fazla dikkat ettiği, önemli bir konu. Bakımlı sakal ve bıyıklar, gür bir görünüm erkeğin imajını doğrudan etkilemekte ve maskülen bir hava katmaktadır. Ancak bazı erkeklerde sakallarda ne yazık ki güçlü bir görünüm söz konusu olmuyor. Bunun nedenleri, ağırlıklı olarak hormonlar kaynaklıdır. Yapılan araştırmalara göre, erkeklik hormonu olan testesteron hormonundaki salgı düzeyi bozuklukları, sakal ve bıyıkların gür çıkmamasına sebebiyet verebilmektedir. Bunun dışında aileden gelen kalıtsal özellikler de, sakal ve bıyıkların güçlü çıkmamasını etkileyebilir. Hormonlar ve kalıtım dışında, cilt sağlığı ile ilgili problemler, uyku ve beslenme kaynaklı sorunlar ve çeşitli hastalıklar da sakal ve bıyıkların güçsüz kalmasına neden olabilmektedir.

Güçlü sakallara sahip olmak için ne yapmalı?

Sakal ve bıyıklarınızın güçlü olmasını, diri bir görünüme sahip olmasını istiyor, erkeksi bir imaj ortaya koymak istiyorsanız sakal ve bıyık sağlığınız için, beslenme ve çevresel faktörler ile ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Ancak bu etki sınırlı kalabilir. Etkili bir şekilde, sakal ve bıyık köklerinizin güçlenmesini ve sakalınızın yoğun bir şekilde çıkmasını istiyorsanız, yapmanız gereken sakal serumu kullanmak. İçerdiği doğal bileşenler ile sakal ve bıyık köklerini besleyen ve güçlenmesini sağlayan sakal serumu, güçlü bir sakal bıyık için gerekli bir üründür. Dermatolojik laboratuvar testlerinden başarı ile geçmiş sakal serumu sunan Sakal Baba, Türkiye’de sakal bakımı konusunda en iddialı ve en sağlıklı ürünleri sunan adres olarak, sunduğu serum ile sakal ve bıyık problemi yaşayan erkeklere çözüm sunuyor.

Sakal serumu ile nasıl sonuç alırsınız?

Sakal serumunuzu aldıktan sonra yapmanız gereken, günlük düzenli bir kullanım sağlamaktır. Her gün yüzünüzü ve elinizi temizledikten sonra, serumu ilgili bölgelere yayarak ve kurulamadan bıraktığınız serum, cildinizde sakal ve bıyık köklerine ulaşıp o kökleri beslemektedir. 5-6 aylık bir süreçte kullanılması önerilen sakal serumu, bu sürecin ardından güçlü ve sağlıklı sakal, bıyığa kavuşmanızı sağlayacaktır. Tıraşlı ya da tıraşsız olarak kullanılabilecek sakal serumu, 1 paket üründe 2-3 ay yetecek bileşeni sunmaktadır.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR