Reynmen'e şöhret yaramadı! Sosyal medya fenomeni Reynmen basın mensubuna saldırdı

Son zamanlarda magazin gündemine düşmeyen Reynmen dün akşam kendisini görüntülemek isteyen basın mensubuna saldırdı, karakolluk oldu. İşte olayın detayları...

Reynmen'e şöhret yaramadı! Sosyal medya fenomeni Reynmen basın mensubuna saldırdı
Yayın Tarihi: 13.09.2019 09:48:00

Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan ve bu yıl yaptığı Derdim Olsun ve Ela adlı şarkılarıyla gündeme bomba gibi düşen Reynmen dün gece kendisini görüntülemek ve birkaç soru sormak isteyen muhabire saldırdı. Gazetecilere saldıran Reynmen geceyi karakolda bitirdi. 

REYNMEN MUHABİRE SALDIRDI

Dün gece bir mekandan çıkarken Show TV muhabirinin "Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?" sorusuna birden sinirlenen Reynmen "İndirin o telefonları" işini yapmaya çalışan muhabirlere tepki gösterdi. Ardından kendini çeken UçanKuş TV muhabirinin elinden telefonunu zorla alan Reynmen, görüntüleri silmeye çalıştı.




DARP ETTİ

Yaşanan diyalog sonrası sinirlerine hakim olamayan Reynmen, muhabir Akif Yaman'ı tokat atarak darp etti. Arbede sonrası muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip şikayetçi oldu. Karakolda ifadesini veren Reynmen ise tüm bu olaylara rağmen gülerek oradan ayrıldı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR