Reynmen Yusuf Aktaş Derdim Olsun klibi çalıntı çıktı işte Mahna Mahna klibi

Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'ın sosyal medyayı sallayan Derdim Olsun klibi çalıntı çıktı. Yusuf Aktaş'ın Derdim Olsun klibi nasıl çalıntı çıktı hangi şarkıdan çaldı ortaya çıktı.

Reynmen Yusuf Aktaş Derdim Olsun klibi çalıntı çıktı işte Mahna Mahna klibi
Yayın Tarihi: 4.02.2019 00:20:00

Reynmen Yusuf Aktaş'ın Youtube üzerinden yayınladığı Derdim Olsun şarkısı rekorlar kırdı. Yusuf Aktaş'ın Derdim Olsun klibi 9 günde 68 milyon izlenen Derdim olsun klibi çalıntı çıktı. Muhsin Yazıcıoğlu'na kadar bir çok klibe atıflar olduğu iddia edilse de klibi nereden çaldığı ortaya çıktı.

Reynmen hangi klibi çaldı


Reynmen Derdim Olsun klibi orjinali Mahna Mahna Killer filminin sahnesinde esinlendiği ortaya çıktı. Reynmen Derdim Olsun klibi rekorlar kırmış ve 70 milyon izlenmeye yakın gelmişti. Reynmen Yusuf Aktaş adıyla ünlenen kişi henüz bu konuyla ilgili açıklama yapmadı. Reynmen Derdim Olsun klibi Mahna Mahna isimli bir filmin son sahnesi olarak dikkat çekti.

İşte Çalıntı klip

Reynmen, sosyal medyada bu kliple değil şarkıyla rekorlar kırdı. Ancak şarkının çalıntı olmadığı biliniyor. Bu sebeple klip hakkında şu anda ne söylense boş. İlk defa klip çalması bulunuyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR