Reynmen Derdim Olsun şarkısı kaldırıldı mı? bot muydu neden silindi

Reynmen Derdim Olsun şarkısı neden kaldırıldı? Reynmen mi videoyu sildi. Son dakika ünlü Youtuber Reynmen şarkısı Youtube silindi. Reynmen mi sildi yoksa Youtube bot nedeniyle mi kaldırdı sizler için araştırdık.

Reynmen Derdim Olsun şarkısı kaldırıldı mı? bot muydu neden silindi
Yayın Tarihi: 20.02.2019 15:50:00

Reynmen Derdim Olsun şarkısı silindi mi? Youtube mi kaldırdı. Son günlerde herkesin dilinden düşmeyen youtube şarkısı Derdim Olsun şu an itibaren Youtube kaldırıldı. Peki videoyu Youtube mi kaldırdı Reynmen Yusuf Aktaş mı kaldırdı sizler için araştırdık.

Reynmen Derdim Olsun şarkısı kaldırıldı

Reynmen Derdim Olsun şarkısı Youtube kaldırıldı. Reynmen Derdim Olsun şarkısı şu anda Youtube yok. Dün Gökçe Kırgız'ın yaptığı arkasında ajanslar ve Bot'la 100 bin tl Reynmen şarkısı rakamına ulaşırım sözleri sonrası Youtube Derdim Olsun şarkısı kaldırıldı.


Reynmen Derdim Olsun ben kaldırdım

Konuyla ilgili çok hızlı açıklama yapan Reynemn videoyu ben kaldırdım. 200 milyonla var olmadam ki ben Derdim Olsun'la var olmadım diyerek videoyu kaldırdı. Peki Reynmen gerçekten videoyu sildi mi Youtube mu kaldırdı bu henüz bilinmiyor. Reynmen şarkısı bot muydu sizler için araştırdık. 

REynmen Derdim Olsun şarkısı Youtube mi kaldırdı yoksa Reynmen Yusuf Aktaş mı kaldırdı henüz net bir bilgi gelmedi. 

Reynmen bomba açıklamalar





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR