Reynmen basketbol takımı marşı kaç izlendi?

Ünlü youtuber Reynmen A Milli basketbol takımının reklamında oynadı! Reynmen A Milli Basketbol takımına marş yazdı. Reynmen yeni marş kaç milyon izlendi? Reynmen youtube yeni Marş reklam videosu kaç izlendi? Reynmen son dakika yeni Marşı rekora koşuyor!

Reynmen basketbol takımı marşı kaç izlendi?
Yayın Tarihi: 30.08.2019 19:15:00

Ünlü Youtuber ve şarkıcı Reynmen, yeni marşıyla Youtube'de trendlere giriyor! A Milli Basketbol Milli takımı için Petlas sponsorluğunda yeni bir marş hazırlayan Reynmen, bu marşı Youtube kanalından yayınladı! Reynmen, Basketbol milli takımımız için yazdığı yeni marşıyla yine rekora koşuyor!

Daha önce Derdim Olsun ve Ela şarkılarıyla, kısa sürede milyonlarca kez izlenen ve Youtube'da sürekli rekorlar kırarak gündem olan Reynmen, bu kez de Basketbol takımı için yazdığı marşla izlenme rekorları kırmak üzere! Kullanıcılar, Reynmen'in yeni videosunun kaç izlendiğini araştırıyor.

REYNMEN BASKETBOL MARŞI EL ELE KAÇ İZLENDİ?


Reynmen, A Milli Baskebol takımı için, Petlas sponsorluğunda yayınlanan reklam filminde yeni marşını okudu. Reynmen'in basketbol marşı, 30 Ağustos Cuma günü saat 18.00-18.15 itibariyle paylaşıldı ve 1 saatte tam 474 bin kişi tarafından izlendi!

Reynmen'in kendi youtube kanalından paylaştığı Reynmen Basketbol marş videosu 1 saatte 474 bin izlendi! 

Reynmen'in El Ele Türkiye, Basketbol marşı rekora koşacak mı? 1 günde, 1 haftada ve ilerleyen zamanlarda kaç milyon izlenmeye ulaşacak? Takipteyiz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR