Resimli Bayram mesajları SMS sevdiklerinize kısa ve net Bayram Mesajları 2019

Ramazan bayramı geldi çattı! Resimli bayram mesajları, bayram kısa SMS sözler araştırılıyor. Ramazan bayramının gelmesiyle vatandaşlar ailelerine, akrabalarına ve sevdiklerine Bayram mesajı gönderecekler. En güzel Bayram mesajları bu sayfada sizlerle...

Resimli Bayram mesajları SMS sevdiklerinize kısa ve net Bayram Mesajları 2019
Yayın Tarihi: 3.06.2019 23:04:00

Ramazan Bayramı, 4 Haziran 2019 Salı günü itibariyle tüm Türkiye'de ve Müslüman aleminde büyük coşku ve sevinçle kutlanmaya başlayacak. Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte vatandaşları bayram sevinci ve telaşı kapladı. Bayramda akraba ziyaretleri gerçekleştirilecek, ibadetler yerine getirilecek, Bayramlaşmalar yapılacak, Bayram namazı kılınacak ve şekerler yenilecek. 

Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte evleri Bayram heyecanı sardı. Bayram öncesi evlerde bayram temizlikleri de yapıldı. Bayramlık alışverişleri gerçekleştirildi, baklavalar, şekerler ve envai çeşit yiyecekler hazırlandı. 11 Ayın sultanı Ramazan ayının tamamlanmasıyla birlikte Bayram heyecanı yarın, 4 Haziran Salı günü Bayram Namazının kılınmasıyla başlayacak.

Ramazan Bayramı namazının kılınmasının ardından camilerde selamlaşmalar gerçekleşecek, tüm Müslümanlar kardeşçe ve huzur dolu bir Bayram daha geçirecek. Müslüman aleminin heyecanla beklediği Ramazan ayının ilk günü öncesi vatandaşlar Ramazan bayramı mesajlarını da araştırıyor. Ramazan Bayramı mesajları, resimli, dualı ve en güzel sözlerle yer alıyor. Ramazan bayramı mesajları SMS şeklinde veyahut Whatsapp üzerinden sevdiklerinize, ailenize, akrabalarınıza gönderebileceğiniz özel cümlelerden oluşuyor.



EN GÜZEL RESİMLİ BAYRAM MESAJLARI - KISA VE NET MESAJLAR
 

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!


Dostluğu, sevgiyi ve geleceği.. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz ramzan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

* Bu en mutlu günümüzde, güzel ve özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, saygılarımızı, sevgilerimizi, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun...

* Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.



- Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

- Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekânın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu Ramazan Bayramın mübarek olsun.

- Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın Nurlanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım..

- Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR