Reptilyanlar nedir? Karanlık varlıklar komplo teorisi nedir? Kimler?

Sosyal medyada dün akşam karanlık varlıkların kapısı açıldı tweetleri gündem oldu. Peki kim bu reptilyanlar?

Reptilyanlar nedir? Karanlık varlıklar komplo teorisi nedir? Kimler?
Yayın Tarihi: 24.08.2023 13:40:00

Twitter'da dün gece yani 24 Ağustos 2023 gece saat 2 ile 3 sırasında karanlık yer altı varlıkların ortaya çıktığı bu nedenle pek çok insanın gece kötü hislerle uyandığı bir tweet gündem oldu. Ardından da başka bir hesabın Çanakkale’de çıkan yangının amacının oarada olan boyut kapısının frekansını düşürüp yeraltı karanlık varlıkları yukarı çıkarmak istenmesine dair attığ tweet gündem oldu.

Reptilyanlar yani Reptilian denilen varlıkların yeryüzüne çıktığı ve enerjileri emip korku saldığı iddia edildi. Peki nedir kimdir bu reptilyanlar? Reptilyanalr kim? Reptilyanlar nedir?

Reptilyanlar gezegenimizde yaşayan sürüngen soyundan gelen uzaylı ırk olarak iddia ediliyor. Reptilyan komplo teorisne göre özellikle dünya siyasetini yönlendiren çoğu devlet adamının reptilayan olduğuna inanılıyor. Normal insanların reptilyanları göremediğine inanılır. Sadece duru sezisi gelişmiş insanları onların enerjilerini fark edebilir.


Reptilyan ilk olarak 1930’larda ortaya atılıyor. Bu yaratıklar, üç metreyi aşan pullu derileri olan, sürüngenimsi yer altı varlıkları. İnanca göre aramızdaki pek çok devlet adamı, şarkıcı hatat temizlikçi birer reptilyan.

DÜN GECE 3'TE UYANANLAR DİKKAT

Dün Twitter'da Zehra Sil Şafak adındaki bir kullanıcı "Dün gece negatif güçlerin saldırısı oldu. Gece 2 ila 3 arasında çok kötü uyananlar ve korkmuş olabilirsiniz. Sonra Agartadan erenlre evliyalar çıktı ve kötülere hadlerini bildirdiler. Gçksel iyicel ve agartalılar artık aramızdalar. Artık korkular son bulacak" diye yazdı. Daha sonra ise "Arkadaşlar dikkatli olun duru görüsü  açık olanlar ve duru sezisi açık olanlar görmeye başladılar. Reptilyanlar yeryüzüne çıktı. Enerjinizi emiyor ve korku enerjisi yayılıyorlar. Enerji korumas yapın" diye yazdı. 

Bir başka hesap ise "Çanakkale’de çıkan yangının amacı orada boyut kapısı var oranın frekansını düşürüp yeraltı karanlık varlıkları yukarı çıkarmak istiyorlar" diye iddialarda bulundu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR