Ramo dizisinin Sibel'i belli oldu! Esra Bilgiç bomba etkisi yaratacak

Show TV'nin hazırlıkları tüm hızıyla devam eden yeni mafya dizisi Ramo'nun kadın başrol oyuncusu nihayet belli oldu. Bir süredir Murat Yıldırım'a partner aranan dizinin kadın başrolü Esra Bilgiç oldu. Hal böyle olunca Esra Bilgiç Ramo dizisinde kimi oynayacak? çok merak edildi. İşte detaylar...

Ramo dizisinin Sibel'i belli oldu! Esra Bilgiç bomba etkisi yaratacak
Yayın Tarihi: 4.09.2019 15:10:00

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği Ramo dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Çekimleri 20 Eylül'de Adana'da başlayacak olan Ramo dizinin başrolünde Murat Yıldırım oynayacak. Bir süredir yakışıklı oyuncuya kim eşlik edecek merak edilirken, dizinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Ramo dizisine sevilen oyuncu Esra Bilgiç Sibel karakteriyle dahil oldu. İşte detaylar...

RAMO DİZİSİNDE MURAT YILDIRIM'IN PARTNERİ ESRA BİLGİÇ OLDU

Böylelikle başrollerini Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in paylaştığı Ramo dizisinde Görkem Sevindik ve Cemre Baysel olacak. Dizide Ramo'ya Murat Yıldırım hayat verirken, avukat Sibel'e Esra Bilgiç hayat verecek. Ramo'nun can dostu Boz karakterini Görkem Sevindik oynarken, Ramo'nın kız kardeşi Fatoş'a  Cemre Baysel hayat verecek.




Son olarak Kanal D'de Tolgahan Sayışman ile Bir Umut Yeter dizisinde rol alan Esra Bilgiç dizinin tutmamasıyla ekranlardan uzak kaldı. Eşi Gökhan Töre ile de evliliği biten güzel oyuncu yeni sezonda Ramo ile ekranlara geri dönecek. 

Yönetmen koltuğunda Yılmaz Şahin'in oturduğu Ramo dizisinin çekimleri Adana'da yapılacak. Ekim ya da Kasım ayı gibi ekranlara gelmesi beklenen Ramo yeni sezonun en iddialı dizilerinden olacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR