Rafet El Roman kısırlaştırıldı

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman kısırlaştırıldığını açıkladı.

Rafet El Roman kısırlaştırıldı
Yayın Tarihi: 28.08.2023 16:34:00

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, vasektomi ameliyatı olduğunu açıkladı. Ünlü besteci ve şarkıcı, "Kızlarım kardeşlerim ve annemle konuşarak, tıbbi olarak kendi tercihimle bunun önlemini aldık" dedi.

Rafet El Roman, verdiği röportajda vasektomi ameliyatı olduğunu artık çocuğu olmayacağını huzurlu bir hayat için böyle bir karar aldığını söyledi.


ŞARKILARIMDAKİ KADINI ARIYORUM

Rafet El Roman, verdiği bir röportajda "Artık çocuğum olmayacak" diyerek kısırlaştırma ameliyatı olduğunu söyledi. El Roman hayatı boyunca üç kadına aşık olduğunu "Kime aşık olduysam, hepsiyle sonsuza kadar birlikte olacağımı düşünerek yaşadım, fakat 6 yıldan fazla sürmedi ilişkilerim. Hayatım boyunca şarkılarımdaki kadını aradım, hâlâ da arıyorum. İşte bu arayış diğer kadınlarla sonumu getirdi" ifadeleriyle açıkladı.

Rafet El Roman, röportajda vasektomi yaptırdığını da açıkladı. Ünlü şarkıcı "Bunu ilk defa size açıklıyorum. Benim artık çocuğum olmayacak. 6 yıllık hayat arkadaşım Yeşim Hanım'dan oğlum Edvan doğduğu zaman kızlarım psikolojik olarak zor bir süreç yaşadı. Annem de beni bu konuda uyardı. Biz de aile toplantısı yaptık. Kızlarım kardeşlerim ve annemle konuşarak, tıbbi olarak kendi tercihimle bunun önlemini aldım. Evlatlarım ve ailemin huzuru için bunu gönüllü olarak yaptım" dedi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR