QNB Finansbank sigortalı çalışanlara kimlikle anında kredi veriyor

QNB Finansbank sigortalı çalışanlara kimlikle anında kredi veriyor. Sigortanızın yatmanız ve banka politikalarına uygun olmanız durumunda kredi kullanabilirler. Sizlere şimdi yazımızda Finansbank üzerinden verilen 50.000 TL kredi başvurusu ve bu kredi kampanyası hakkında bilgilerden bahsedeceğiz.

QNB Finansbank sigortalı çalışanlara kimlikle anında kredi veriyor
Yayın Tarihi: 1.09.2020 23:12:00

QNB Finansbank sigortalı çalışanlara kimlikle anında kredi veriyor. Sigortanızın yatmanız ve banka politikalarına uygun olmanız durumunda kredi kullanabilirler. Sizlere şimdi yazımızda Finansbank üzerinden verilen 50.000 TL kredi başvurusu ve bu kredi kampanyası hakkında bilgilerden bahsedeceğiz.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi, kolay başvuru imkanları ile müşterilerin kredi tercih sebeplerinden birisi olmuştur. Sizde ihtiyaç kredisi kullanacaksanız, bu bankanın kredi başvuru yöntemlerini alarak anında kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Kredi başvurusu için şartlara uygun olmanız durumunda hemen onaylanacak ve size anında kredi imkanı sunulacaktır. Sigortalı olarak çalışıyorsanız, onaylı olan kredileri kimliğinizle anında kullanabilirsiniz. Şimdi sizlere bu kredi başvurusu şartları ve aşamaları hakkında bilgiler verelim.

Sigortalı Olan Kişiler İçin Başvuru Şartları Nedir?

Sigortalı olan kişiler için başvuru yaptığınızda, kredi skorunuza göre onay verilecektir. Kredi skoru düzgün olmayan, düşük olan kişiler onay alamazlar. Sizlerde eğer bu bankadan onay almak ve aynı gün kredi kullanmak istiyorsanız, kredi notunuzun en az 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi başvurusu yaptığınızda kredi sicilinizin de temiz olması size uygun faizlerle kredi imkanı sağlar. Banka 50.000 TL’ye kadar aynı gün içinde kredi imkanı sunmaktadır. Sizlerde bu bankadan istediğiniz şekilde işlem yapabilir, başvuru sonrasında kredinizi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankanın verdiği en kolay kredi başvuru imkanı SMS ile kredi başvurusudur. Sizlerde banka şubelerinden  kredi başvurusu yapamazsanız, SMS atarak hemen ne kadar onay alacağınızı görebilirsiniz. Bunun için bankanın 5030 numarasına TC KİMLİK numaranızı yazmanız yeterli olacaktır. Kredi başvurusu yaptığınızda banka 5 dakika içinde size kredi sonucunu verecektir. QNB Finansbank üzerinden 50.000 TL’ye kadar onay alacaksınız. Onay aldığınız tutar SMS sonrasında size mesaj olarak gelecektir. Bu tutarı kullanmak için en yakın banka şubesine gidebilirsiniz. Kimliğinizle onaylanan kredinizi kullanabilir, 60 ay vade yapabilir ve 3 ay ertelemeli ilk taksit ödemesini öteleyebilirsiniz.

QNB Finansbank İnternetten Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eğer SMS ile kredi başvurusu yapamadıysanız, banka internet sitesine girerek buradan kolayca başvuru yapabilirsiniz. Banka internet sitesinden başvuru formunu doldurduktan sonra kredi başvurunuzu kolayca yapabilir ve sonucu hemen cep telefonuna gönderebilirsiniz. TC kimlik numaranız ve cep telefonunuz yeterli olacaktır. Otomatik olarak başvuru yapılacak ve kredi sonucu anında size gönderilecektir. Onaylı kredinizi banka şubesinden kimlikle kullanabilirsiniz. Bu kredilerde de 50.000 TL’ye kadar kredi başvurusu yapılacaktır.
Bankanın internet bankacılığı ve mobil bankacılığı üzerinden kredi kullanacaksanız, bankanın müşterisi olmanız ve internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir. Eğer banka da bir hesabınız bile varsa, internet bankacılığı şifresi aldıktan sonra online olarak kredi kullanmak için uygulamaya girebilir, oradaki krediler bölümünden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Banka kredi başvurusu yaptığınızda en fazla ne kadar onay alacağınızı size söyleyecektir. Bu tutar işinize yarıyorsa onaylayabilir ve hesabınıza atabilirsiniz.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR