QNB Finansbank Kimsenin Beklemediğini Yaptı! Borç Kapatma Kredisi Fırsatı

Kredi paketleri yenilenmeye devam ediyor. QNB Finansbank, yaptığı kampanyalar ile farkını koymaya devam ediyor.

QNB Finansbank Kimsenin Beklemediğini Yaptı! Borç Kapatma Kredisi Fırsatı
Yayın Tarihi: 16.03.2023 12:02:00

Finansbank 5'li paketini duyurdu ve yeni müşterilerine çeşitli kredi fırsatları sunacağını söyledi. Peki borç erteleme için QNB Finansbank'tan nasıl kredi alınır? QNB Finansbank'tan borç kapatma kredisi ne kadar? QNB Finansbank borç kapatmak için kredi veriyor mu?

QNB Finansbank yeni sunduğu kredi paketleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. QNB Finansbank yeni kampanyalar ile vatandaşları mutlu etmeye devam ederken bu zor zamanlarda herkesi mutlu etmeye devam ediyor. Özel borç kapatma kredisi, 50.000 TL'lik üç ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 10.000 TL faizsiz nakit avans, QNB Finansbank'ın yeni müşterilere sağladığı fırsatlardan bazıları olarak karşımıza çıkıyor. Vatandaşlar, QNB Finansbank'ın diğer bankalara olan borçlarını ödeyemeyen müşterilerine sunduğu borç kapatma kredisini oldukça merak ediyor.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

Borçlarını birleştirmek ve ödemelerini kolaylaştırmak isteyenler için QNB Finansbank avantajlı bir kredi paketi hazırladı. QNB Finansbank kredisi ile tüm borçlarınızı kapatabilirsiniz. Ayrıca vatandaşlara ödeme esnekliği de sağlanacak. QNB Finansbank'tan borç kapatma kredisi detayları aşağıdaki gibi açıklandı. Bunlar:

Çeşitli esnek ödeme seçenekleri sunulur.

 Borçlu bankalara ücretsiz bir şekilde EFT yapar.

Bazı kredi kartı borçları ödenebiliyor.

Fakat elbette karşı banka ile görüşerek bilgilendirme yapmanız gerekmektedir.

Konut Kredisi ve QNB Finansbank borçlarınız bu hesaplamanın dışındadır.

İyi ki tanışmışız kampanyasının, QNB Finansbank'tan yeni müşterilere sağlanan borç kapsamı kredisinin içinde verildiğinden zaten bahsetmiştik. Başvuru için diğer kampanyalarda olduğu gibi öncelikle mobil bankacılık üzerinden görüntülü arama yapılmalı ve banka müşterisi olunmalıdır. Çalışmalarımız sonucunda hangi kredinin sizin için en iyi olacağını belirledik. QNB Finansbank çok çeşitli paketler sunduğundan, borç kapatma kredisi yerine 50.000 TL ihtiyaç kredisi ile daha düşük faizle borçlarınızı kapatabilirsiniz. QNB Finansbank 50 Bin TL ihtiyaç kredisi hesaplaması aşağıdaki gibidir. Bunlar:


Kredi Tutarı olarak 50.000 TL

Yirmi dört ay vade

Aylık Taksit Tutarı olarak 2.565,60 TL
 
Tam Ödenen Tutar olarak 61.574,44 TL

Aylık Faiz Oranı olarak %1,39

Ek olarak İhtiyaç kredisinin 70.000 TL çekim limiti ve 24 ay vadesi vardır.

QNB Finansbank 50.000 TL Ödeyeceğini Açıkladı

QNB Finansbank üzerinden 50.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi sunulacak. Finansbank’ın sunduğu bu fırsat resmi internet sitesinde yayınlandı. Başvurular hızlı bir şekilde kabul edilmeye başlandı ve başvuru sonrası beş dakika içinde sonucu öğrenebileceksiniz. Finansbank üzerinden yapacakları bu işlemlerde ihtiyaç kredisi ödemelerinden yararlanmak isteyen nakit kredi kullanan vatandaşlar diledikleri zaman kredi başvurularını hesaplarına alabilecekler.

QNB Finansbank üzerinden nakit kredi kullanacak tüm vatandaşlara yapılan bu ihtiyaç kredisi ödemelerinde, ödemelerini belirtilen şartlara göre yapmak isteyen tüm vatandaşlara aynı gün SMS ile hızlı kredi ödemesi sunulmaktadır. SMS ile nakit kredi başvurusu ile birlikte 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilir ve bu kredileri hesabınıza para alarak hemen kullanabilirsiniz.

3 Ay Erteleme Fırsatı Sunulacak

50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak kişiler belirli durumlarda ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeye tabi tutulmaktadır. Banka kredi puanınızın 50.000 TL ihtiyaç kredisi için uygun olup olmadığını SMS göndererek anında öğrenebilirsiniz. Finansbank'ın başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasına SMS ile katılabilir, 50 30 numarasına T.C Kimlik numaranızı mesaj olarak göndererek kaç onaylanıp onaylanmadığınızı eksiksiz ve hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR