Pubg mobile lite indir yeni sürüm Türkiye yayında

Pubg Mobile Lite sonunda Türkiye'de de yayınlandı! Pubg Mobile Lite ile düşük performanslı android cihazlarda daha yüksek kalitede Pubg deneyimi yaşayabilirsiniz. Pubg Mobile Lite nasıl indirilir, nasıl oynanır? Pubg Mobile Lite detayları sizler için hazırladık...

Pubg mobile lite indir yeni sürüm Türkiye yayında
Yayın Tarihi: 9.08.2019 16:21:00

Dünyaca ünlü Playerunknown Battlegrounds (PUBG) oyununun Mobile Lite versiyonu sonunda Türkiye'ye de geldi! PUBG Mobile Lite ile düşük performanslı android cihazlarda daha yüksek kalitede PUBG deneyimi sunuluyor. Android telefonunuzun özellikleri düşük ve bu yüzden PUBG'de kasma-donma problemi mi yaşıyorsunuz? PUBG Mobile Lite indirme seçenekleriyle daha yüksek performanslı PUBG'yi deneyimleyebilirsiniz.

PUBG Mobile Lite, Türkiye'de de oyunculara an itibariyle sunuldu! PUBG Mobil'in aksine, daha düşük android cihazlarda daha yüksek performans sağlayan optimizasyonu ile Pubg Mobile Lite sürümü, oyuncuların en çok tercih ettiği PUBG sürümü olarak biliniyor. PUBG Mobile Lite'ı, 2 gb'dan daha az belleği olan cep telefonlarınıza kurabilirsiniz. 


PUBG MOBİLE LİTE İNDİR - PUBG MOBİLE LİTE NASIL İNDİRİLİR VE OYNANIR?

Pubg Mobile Lite sürümü Android cihazlar için Google Play Store üzerinden kullanıma sunuldu. Sonunda Türkiye'de de oyuncuların indirmesine sunulan Pubg Mobile Lite sürümünü Google Play'dan indirebilirsiniz.

Pubg Mobile Lite sürümü, 400 MB'lık kurulum gerektiriyor. PUBG Mobile Lite sürümünü 400 MB olarak indirip otomatik olarak kurulumunu gerçekleştirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Bu sürüm için, önceki PUBG hesabınıza giriş yaparak 60 oyuncuyla 10'ar dakikalık maçlara giriş yapabilirsiniz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR