PTT ve Aktifbank, İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile TC Kimlik Numarası Yeterli Oluyor!

PTT ve Aktifbank, İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile TC Kimlik Numarası Yeterli Oluyor!

PTT ve Aktifbank, İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile TC Kimlik Numarası Yeterli Oluyor!
Yayın Tarihi: 28.04.2023 20:13:00

PTT, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yepyeni bir kampanya başlattı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, PTT ve Aktifbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, belirtilen politikalar dahilinde kredi ödemelerini hızlı bir şekilde hemen aynı gün içinde alabilecekler. İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında nakit kredi kullanacak olan herkese 10.000 TL'ye kadar ödeme imkanı sağlanıyor.

SMS ile Kredi Başvurusu

Kredi başvurusunu SMS yoluyla yapmak isteyen vatandaşlar, PTT yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaralarını yazıp, Aktif Bank SMS numarası olan 30 50 numarasına mesaj göndererek nakit onay alabiliyor.


Emekli Kredisi

Emekli maaş alanlar da PTT üzerinden kredi kullanabilecek. Emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlar, onaylanan kredilerini istedikleri zaman hesaplarına yatırabilecekler. PTT üzerinden emekli kredisi almak isteyen vatandaşlar, başvuru yapmadan önce emekli maaşlarını PTT şubesine taşımalılar.

Başvuru Şartları

İhtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen herkes, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 18 yaşından büyük olmalıdır. Ayrıca bankalardan herhangi bir icralık dosyası olmaması gerekmektedir. PTT ve Aktifbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile nakit ihtiyacı olan herkes, kolay bir şekilde başvurularını gerçekleştirerek hemen aynı gün içinde ödemelerini alabileceklerdir. Kampanyaya katılmak isteyenler, PTT ve Aktifbank resmi internet siteleri üzerinden detaylı bilgi alabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR