PTT TC kimlikle ödeme dağıtıyor! Başvuru yapana en az 7200 en fazla 15.000 TL karşılıksız destek

PTT'den nakit ihtiyacı olan Vatandaşa yardım müjdesi. TC kimlik numarası sonuna göre en az 7200 TL en fazla 15.000 TL karşılıksız destek ödemesi verilecek.

PTT TC kimlikle ödeme dağıtıyor! Başvuru yapana en az 7200 en fazla 15.000 TL karşılıksız destek
Yayın Tarihi: 19.08.2023 21:10:00

Ağustos ayı Aile Destek paketi ödemeleri PTT aracılığıyla verilmeye başlandığı nokta son dakika haberine göre Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi hanelere verilen ödemeler Ağustos ayında zamlı olarak hesaplara geçiyor. TC kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşlara PTT'den en az 7200 en fazla 15.000 TL karşılıksız destek ödemesi sağlanacak. Şartlar ve detaylar açıklandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek paketi uzadı müjdesini Geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla uzatılan aile yardımı 2023 yılında da devam edecek. 12 ay boyunca sürecek olan yardım programı ile ilgili yeni açıklamalarda var. PTT aracılığıyla yapılacak olan ödemeler için aile Bakanlığından son dakika duyurusu geldi. TC kimlik Numarası ile başvuru yapanlara ödemeler 1 yıl sürecek. Yeni ödeme miktarına bakanlık tarafından açıklandı. Aile Destek paketi son dakika gelişmeleri haberimizde…



PTT'DEN 7200 - 15.000 TL ARASI NAKİT DESTEK


Türkiye Aile Destek paketi yardımı 2023 yılında da devam ediyor. Üstelik bu defa zamlı olarak ödeme yapılacak nokta aile yardımı bu yıl memur maaş katsayısındaki artışla birlikte yükseldi. PTT aracılığıyla yapılan aile yardımı ödemesi yıllık 7200 TL ile 15.000 TL arasında hesaplara geçecek. Aile Destek paketi ödemesinden faydalanmak isteyenler için aile bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan yeni açıklama geldi.



AĞUSTOS AYI ÖDEMELERİ HESAPLARA GEÇİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal medya hesabından biri açıklama yaparak ağustos ayı sosyal yardım ve destek ödemeleri ile ilgili bilgi verdiği nokta bakan Göktaş ağustos ayı sosyal yardım ödemelerinin 15 Ağustos tarihi itibariyle hesaplara geçmeye başladığını duyurdu. Milyonlarca hanenin faydalandığı ödemeler 30 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Hak sahipleri o tarihe kadar IBAN numaraları ya da PTT hesapları aracılığı ile ödemelerini alabilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan duyuruda ağustos ayı sosyal yardım ödemelerinin zamlı olarak hesaplara geçeceği de bildirildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR