PTT kampanya yaptı: 20.000 TL Tc kimlik ile vatandaşların ihtiyaçları için kredi ödüyor!

PTT kampanya yaptı: 20.000 TL Tc kimlik ile vatandaşların ihtiyaçları için kredi ödüyor!

PTT kampanya yaptı: 20.000 TL Tc kimlik ile vatandaşların ihtiyaçları için kredi ödüyor!
Yayın Tarihi: 17.03.2023 18:28:00

PTT üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler gerçekleştirilirken nakit kredi ödemesi gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşları PTT yapmış olduğu kampanyanın duyurusunu paylaştı. 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi 36 ay vadeli kredi ödemesi alacak olan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan vatandaşlara belirli şartlar dahilinde ödemeler hızlı bir şekilde verilecek ve hızlı bir şekilde bu kredileri alabileceksiniz...

PTT ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde son zamanlarda özellikle de Kredi notu düşük olan vatandaşlara ödemeler verilmektedir. 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların daha önce bankalardan kredi başvuruları gerçekleştirmeleri halinde kredi notu yüzünden onay alamama durumunda ihtiyaç kredisi başvuruları hemen hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılır ve ödemeler hızlı bir şekilde banka müşterilerine verilmektedir.

PTT üzerinden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurularında Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da dilediğiniz zaman kredi başvurusunu gerçekleştirebilecek ve nakit kredi ödemelerinizi bu şekilde de hemen alabileceksiniz. PTT sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz PTT yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacak ve nakit kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde yapacaksınız. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR