PTT emekliye müjde verdi: 80.000 TL için hiçbir şekilde şart istemiyor

PTT emekliye müjde verdi: 80.000 TL için hiçbir şekilde şart istemiyor

PTT emekliye müjde verdi: 80.000 TL için hiçbir şekilde şart istemiyor
Yayın Tarihi: 17.03.2023 21:19:00

PTT üzerinden 80.000'ye kadar emekli kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde Kredi sonucu verilmektedir. nakit ihtiyacınızın olması durumunda Kredi başvurunuzu PTT üzerinden yapmak istiyorsanız 80.000 TL kredi ödemesi için banka şubesine gitmeden de başvuru yapabileceğiniz bir kampanya mevcuttur. PTT ve Aktif Bank arasında emekli olan vatandaşlara sürekli olarak güncel kampanyalar yapılıyor ve emekli maaşını bu bankalar üzerinden alan vatandaşlara Kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. PTT ve Aktif Bank yapmış olduğu emekli kampanyasında 80.000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak vatandaşlara Kredi imkanı sağlarken ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emeklilerin PTT üzerinden maaş alma şartı ile kredi onayı verilmektedir.

PTT üzerinden emekli maaşı almıyorsanız maaş taşıma işlemlerinizi yaptıktan sonra ve ilk maaşınızı çektikten sonra kredi başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve bu bankadan kredi kullanabileceksiniz. PTT üzerinden emekli kredisi kampanyasına katılarak başvuru gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için yapılan yeni Kredi ödemelerinde nakit ihtiyacı olup Kredi kullanacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilir ve onaylanan krediler hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunu emekli olan vatandaşlar banka hesapları olmaları durumunda cep telefonları üzerinden SMS atarak da gerçekleştirebiliyor.

Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız ve ne kadar kredi onayı aldığınızı PTT ve Aktif Bank arasında yapılan sorgulama sonrasında sizlere mesaj olarak gönderilmektedir. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR