Pompeii filmi nerede çekildi? Oyuncuları ve Konusu ne

Pompeii filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Haliyle televizyon izleyicileri Pompeii nerede çekildi? Pompeii filminin konusu ne, oyuncuları kimler? İzleyiciler, bu soruların yanıtını araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Pompeii filmi nerede çekildi? Oyuncuları ve Konusu ne
Yayın Tarihi: 27.08.2019 18:10:00

31 Ekim 2014 yılında vizyona giren Pompeii filmi, 27 Ağustos salı akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Hal böyle olunca Pompeii filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Pompeii nerede çekildi? soruları her yerde aranıyor. 

Pompeii filminin yönetmen koltuğunda Paul W.S. Anderson oturuyor. 1 saat 25 dakika süresiyle çok beğenilen film tarihi bir hikayeyi konu alıyor.

POMPEİİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Film aslında çokca stüdyo yapımı olsa da Toronto'da çekildi. Sadece bazı dış mekanlar için Pompei'ye gidildi. 



POMPEİİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?


Başrollerini Kit Harington, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje ve Emily Browning paylaştığı filmde Kit Harington  Milo karakterine, Emily Browning Cassia'ya, Adewale Akinnuoye-Agbaje Atticus'a hayat veriyor. 

POMPEİİ FİLMİNİN KONUSU NE?

Küçük yaşta köle edilen ve sonrasında azmi, yeteneği sayesinde Gladyatör olan Milo, bir köle taciri tarafından satın alınıp Roma'dan Pompeii'ye götürülür. Yolda karşılaştıkları bir kafile şehrin yöneticisinin kızı Cassia'yı oraya götürmektedir. İşte bu yolculuk sırasında Milo ve Cassia birbirlerine aşık olur.  

Pompei'de de gladyatörlük yapmaya başlayan Milo, Vezüv Yanardağı patlayıp tüm Pompei kentini lavdan bir tabakayla örtmeden önce hem kendini hem de aşkını kurtarmak için zamana karşı yarışır.

POMPEİİ GERÇEK HİKAYESİ NE?

İtalya'da bulunan Pompei, Vezüv yanardağının patlamasının ardından volkanik kül ve cürufun altına gömülerek yok olmuştu. 1700 yıl boyunca kayıp olan şehir, 1748 yılında tesadüfen yeniden keşfedildi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR