Pınar Deniz ve Berk Cankat aşk yaşıyor sevgili mi oldular

Pınar Deniz ve Berk Cankat aşkı gerçek oldu. FOX TV ekranlarında bir dizide başrolleri paylaşan Pınar Deniz ve Berk Cankat aşkı gerçek oldu. Bir dizi aşkı daha gerçeğe kavuştu. Berk Cankat ve Pınar Deniz sevgili mi?

Pınar Deniz ve Berk Cankat aşk yaşıyor sevgili mi oldular
Yayın Tarihi: 6.02.2019 12:32:00

FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisiyle çok yakıştırılan Pınar Deniz ve Berk Cankat dizi aşkı gerçek oldu. Hayranlarının çok üzüldüğü final kararıyla sarsılan ikili aşk yaşıyor. Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakteriyle çok sevilen Pınar Deniz, hemen ardından Bir deli Rüzgar dizisinde ses getirmiş ve aşk yaşadıkları iddia edilmişti.

İkiliden ilk görüntü


Berk Cankat ve Pınar Deniz çiftinden ilk görüntü geldi. Ele ele tutuşan çift, kameraları görünce oradan ayrıldı. Sezon başında final yaptıkdan sonra televizyona ara veren ikili "Şu an için tam kesinleşmiş bir projemiz yok. İkimiz içinde görüşmeler devam ediyor" yorumu yaparak ayrıldılar.

Berk Cankat sevgilisi Pınar Deniz'le utangaç görüntüleri dikkat çekti. Ekranlarda da çok yakıştırılan çift, diziden sonra arkadaşlığını sürdürdü ve artık Pınar Deniz ve Berk Cankat aşkı gerçek oldu.

Dizinin hayranları dizi bitsede kanal değiştirsin diye kampanyalar yapmıştı ve çok yakıştırdıkları çifti el ele görmek mutlu edecek. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR