Peaky Blinders 5. sezon hangi tarihte başlayacak? Herkesin beklediği o tarih açıklandı

BBC'nin akım yaratan dizisi Peaky Blinders 5. sezon büyük bir heyecanla bekleniyordu. Geçtiğimiz haftalarda yeni sezon tanıtımı yayınlanan dizinin yayın tarihi bugün açıklandı. Haliyle Peaky Blinders 5. sezon ne zaman başlayacak? merak konusu oldu. Detaylar haberimizin devamında...

Peaky Blinders 5. sezon hangi tarihte başlayacak? Herkesin beklediği o tarih açıklandı
Yayın Tarihi: 9.08.2019 14:52:00

Steven Knight tarafından yaratılan Peaky Blinders her sezonuyla olay yaratırken dizi son olarak 4. sezonuyla ekranlara gelmişti. Heyecan dolu bölümlerin ardından 5. sezon için beklemeye başlayan izleyiciler gün saymaya başladı. 

BAFTA'nın En İyi Drama dizisi ödülüne layık görülen Peaky Blinders bir yıl aradan sonra 25 Ağustos 2019 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Hatırlatmakta fayda var dizinin streaming haklarına sahip olan Netflix ise BBC tüm bölümleri yayınladıktan sonra dizinin yeni sezonunu kataloğuna dahil edecektir. 

Başrollerini Cillian Murphy, Tom Hardy, Paul Anderson, Helen McCrory, Joe Cole, Ned Dennehy, Ian Peck, Annabelle Wallis ve Sam Neill gibi isimlerin paylaştığı Peaky Blinders hayatta yükselmeyi hedef haline getirmiş Tommy Shelby ve ailesinin maceraları anlatılıyor. 




PEAKY BLİNDERS 5. SEZONDA NELER YAŞANACAK?

Dizinin 5. sezonu 1929 yılında başlayacak. Wall Street'teki çöküş ve Kara Perşembe'nin etkisi Shelby ailesini de etkileyecek. Yasal kazançlarıyla yaptıkları yatırımlar çöküşe geçerken, illegal işler ön plana çıkacak. 

Öte yandan siyasi arenada da adını duyurmaya başlayan Tom Shelby'nin yeni sezonda esas düşmanı kendisi olacak. 

Peaky Blinders 5. sezonuyla 25 Ağustos pazar günü ekranlara geri dönecek...






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR