Patron neden iptal oldu? İşte Patron dizisinin rafa kalkmasının gerçek nedeni

Show TV'nin yeni sezon dizilerinden olacağı duyurulan ve kadrosu için titizlikle çalışılan Tims&B imzalı Patron dizisi rafa kalktı. Hal böyle olunca Patron neden iptal oldu? Rafa kalkmasının gerçek sebebi ne? çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu tüm detaylarıyla ele aldık...

Patron neden iptal oldu? İşte Patron dizisinin rafa kalkmasının gerçek nedeni
Yayın Tarihi: 6.08.2019 17:18:00

Yaz döneminde sezon dizleri birer birer gün yüzüne çıkıp, adları kadroları hatta tüm detayları konuşulurken, Show TV yarışı önde götürmek için hazırlıklarına bir hayli erken başladı. Daha yaz başından Patron adlı yeni dizisini duyuran kanal, büyük bir heyecan fırtınası yaratmıştı.

Patron dizisi için Tims&B ile el sıkışan ve hazırlıklara başlayan Show, dizinin kadrosu ve senaryosu için çalışmalara başlamıştı. Romantik komedi türünde olması beklenen Patron dizisinin başrollerini Burak Deniz ve Dilan Çicek Deniz paylaşacaktı ki kötü haber geldi.

Bugün ortaya atılan iddialara göre Patron dizisi daha çekimleri başlamadan rafa kalktı. Haliyle diziyi büyük bir heyecanla bekleyen izleyiciler ise Patron neden iptal oldu diye her yerde aramaya başladı.




Patron dizisi neden rafa kalktı?

Henüz ne Show'dan ne de Tims&B Yapım şirketinden net bir açıklama gelmedi. Ancak aldığımız duyumlara göre Patron dizisi, Show TV ve Tims&B arasında yaşanan mali kriz nedeniyle rafa kalktı. Yani kanal ve yapım şirketi arasında yaşanan bütçe krizi nedeniyle Patron dizisi şimdilik tarih oldu. Tabi konuyla ilgili net bir bilgi geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

Öte yandan iki başarılı oyuncunun da gelen diğer teklifleri Patron dizisi için reddettiği düşünülünce Burak Deniz ve Dilan Çicek Deniz Tims&B'nin yeni sezon için hazırladığı başka dizilerde rol alabilir. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR