Şehrin en seçkin alışveriş ve yerleşim merkezlerinden Nişantaşı'nda misafirlerini ağırlayan
Park Hyatt Istanbul, sevdiklerinizle birlikte karşılayacağınız
Noel ve Yılbaşı için hazırladığı özel lezzetleri ile sofralarda buluşturuyor.
Park Hyatt İstanbul, 25 Aralık günü Noel öğle yemeğinde buffalo mozzarella domates salata, fırınlanmış domates ile başlangıç, ana yemek olarak ise kestane, kızılcık reçeli gravy sos ile sunulan fırınlanmış hindi yanında sebzeler veya karnabahar püresi, buharda pişmiş körpe havuç, frenk soğanı ile sunulan çıtır derili levrek sunuyor. Tatlı olarak orman meyveleri, frenk üzümlü dondurma ile servis edilen tiramisunun olduğu menünün fiyatı kişi başı
170 TL.
Noel’e özel
24 ve 25 Aralık 2018 tarihleri için özel olarak sunulan menüde ise noel yemeği menüsüne ek olarak iki aşamalı başlangıcı bulunan akşam yemeği kişi başı
220 TL.
Park Hyatt İstanbul misafirlerine
31 Aralık günü Wine Lounge’da,
17:00-20:00 saatleri arasında canlı DJ performansı ve muhteşem tapas ikramları eşliğinde yılbaşı kokteyli ile misafirlerini 2019’a hazırlıyor.
Park Hyatt İstanbul’un ışıltılı ve görkemli yapısında Yılbaşı Yemeği’nde sunulacak iddialı lezzetlerin arasında fırınlanmış pancar, semizotu, roka, ballı tane hardal sos ile karides salatası, somon fileto’nun yanında Grenoble sos ile truffle aromalı elle ezilmiş patates püresi veya kök sebzeler, çıtır füme dana eti, mantar, maydanoz ile sunulan kemikli antrikot yer alıyor. Gece fındık kreması, anasonlu beze ve vanilya sos ile servis edilen ılık çikolatalı kek ile son buluyor. Bu özel menünün fiyatı ise kişi başı
245 TL.