Paraya İhtiyacı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Akbank 20 Bin TL Kredi Sunuyor

Akbank, müşterilerine 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisini faizsiz ve taksitli nakit avans ile çekme olanağı sağlayan bir kampanya başlattı.

Paraya İhtiyacı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Akbank 20 Bin TL Kredi Sunuyor
Yayın Tarihi: 16.03.2023 15:29:00

Akbank ortaya koyduğu kampanya ile ihtiyaç sahibi bireyler için bir umut ışığı oldu. İhtiyaç kredisine ihtiyaç duyduğunuz zamanlar oluyorsa haberimizi sizler için derledik.

Akbank İnanılmaz Fırsatlar Sunacak

Kampanya başvuruları 9 Mart - 31 Mart 2023 tarihleri arasında yapılabilecek. Akbank Mobil uygulamasını indirdikten sonra "Akbank'a üye olmak istiyorum" seçeneğini seçerek kampanya başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu kısımda gerekli kayıtları tamamladıktan sonra banka size mevcut kredi puanınıza göre 6 ay vadeli 10.000 TL'ye kadar nakit avans ve 10.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli faizsiz taksitli kredi sağlayacak.

Akbank Şartları Sağlayan Kişilere 100.000 TL Ödeme Yapacak



Akbank yaptığı son dakika duyurusu ile eskiden 20.000 TL'ye kadar olan kredilerin artık gelir belgesi gerektirmeden 100.000 TL'ye kadar kullandırılacağını açıkladı. Akbank, acil kredi kampanya ile birlikte 100 bin TL destek vereceğini açıkladı. Akbank'tan 100.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen müşteriler, 36 ay vadeli ve 3 ay vadeli ilk taksitli kredi başvurusunda bulunarak kredi onayını anında alabiliyor. Akbank yaptığı son dakika duyurusu ile 20.000 TL'ye kadar olan kredilerin artık gelir belgesi gerektirmeden 100.000 TL'ye kadar kullandırılacağını açıkladı.

36 ay vadeli kredi kullanmak isteyen kişi, Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaparken 50.000 TL'ye kadar kredi talebinde bulunmalıdır. 50.000 TL üzeri kredi başvurusunda bulunanlara 24 ay vadeli kredi seçeneği sunulmaktadır. Akbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanlar, 100.000 TL'lik kredi için onaylanmaları halinde diğer bankalardan olan kredi ve kredi kartı borçlarını kapatarak bu şekilde kredi kullanabilecekler. 

Akbank, kredi başvurusunda bulunan müşterilerin kimlik numaraları üzerinden kredi sorgulaması yapacak ve kredi notunuz ve kredi geçmişiniz de dahil olmak üzere banka performansınıza göre kredinin onaylanıp onaylanmayacağına karar verecektir. Kredi notu 1200 ve üzeri olan bir müşteri iseniz banka size düşük faizli ihtiyaç kredisini hızlı bir şekilde sağlayacağını açıkladı.


Akbank 100 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?



Müşterilerin Akbank'a ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmalarının en hızlı yolu SMS göndermektir. Müşteriler, Akbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak isterlerse, Kredi yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra eksiksiz bir şekilde TC kimlik numaralarını da yazarak 44 25'e mesaj atabilirler. 5 dakikada alacağınız onaylı krediyi banka şubelerinden veya bankanın internet bankacılığı programı Akbank Direkt üzerinden online olarak da kullanabilirsiniz.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunu bir banka şubesine giderek veya müşteri hizmetlerini arayarak da yapabilirsiniz. 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurunuzu herhangi bir Akbank şubesinden gelir belgesiz olarak yapabilirsiniz.

Akbank 36 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi Sunacak

İhtiyaçlarını ertelemek istemeyenler banka kredisi fırsatlarını aramaya devam ediyor. Öte yandan, bankalar genellikle kredi fırsatlarını aylık olarak güncellemeyi tercih ediyor. Akbank, internet sitesinde duyurduğu kredi fırsatı kapsamında 3 ay ertelemeli kredi kullandıracağını açıkladı. Kredilerinize Akbank Telefon Şubesi, Akbank Şubeleri, Akbank Direkt internet veya mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. 

Banka, kredi tutarına bağlı olarak birkaç vade seçeneği sunmaktadır. "Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL ve altı için 24 ay, 100.000 TL üzerindeki krediler için ise 12 aylık vade imkanları sağlanacak. Ancak maksimum kredi vadesi, yasal kısıtlamalar uyarınca, müşterinin varsa önceki kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden dalgalanma gösterebilir. İlk ödemenin yapılmasından önce en fazla 92 gün geçebilir.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR