Özsüt’ün Vazgeçilmez Tatları
Özsüt’ün sevilen geleneksel lezzetleri keşkül, fırın sütlaç ve aşure, yıllar geçse de klasikleşen tatları ile hala bizleri mutlu ediyor. En doğal ve özüne uygun şekilde hazırlanan geleneksel tatlılar, kışın bu soğuk günlerinde, adeta geçmişten gelen tatlı bir hikayeye davet ediyor.
Geleneksel lezzetlerin yaratıcısı Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından hazırlanan tatlılar, pirincin özel değirmende öğütülmesiyle elde edilen sübye ile damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.
Geleneksel tatlıların özel lezzetlerini yakalamak için sabır ve emek gerekiyor. Tatlıların lezzeti ve dokusunu vermek için içine katılan, doğal çiftlik sütü ve pirincin özel değirmende öğütülmesiyle elde edilen sübye ile doygun bir kıvama ulaşan tatlılar, kendilerine has lezzetlerini bu özel hazırlıktan elde ediyor.
Türkiye çapında günlük pasta dağıtımı yapan tek firma olarak en taze lezzetleri misafirlerine ulaştıran Özsüt, ürünlerinde hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanmıyor.
Özsüt Hakkında:
Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 180’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yatırımlarını yurt dışında artırdı. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.
HABERİ PAYLAŞ