Özlem Ada Şahin kimdir? Nereli Berkay Ece Erken açıklaması geldi

Özlem Ada Şahin kimdir? Özlem Ada Şahin nereli kaç yaşında merak ediliyor. 2. çocuğuna hamile olan Özlem Ada Şahin, Berkay ve Ece Erken olayı sonrası açıklama yaptı. Peki Özlem Ada Şahin kim?

Özlem Ada Şahin kimdir? Nereli Berkay Ece Erken açıklaması geldi
Yayın Tarihi: 20.02.2019 16:16:00

Özlem Ada Şahin kimdir? Özlem Ada şahin kaç yaşında, nereli merak ediliyor. Ece Erken ve Berkay olayında adını yeniden duyduğumuz Özlem Ada Şahin'den ilk açıklama geldi. Berkay'ın eşi daha önce Arda Turan bana asıldı sözü nedeniyle olaylar çıkmış ve Arda Turan Berkay'a ateş etmişti. Şimdi Ece Erken'le yakalanan Berkay için açıklamalarda bulundu.

Özlem Ada Şahin'den ilk açıklama

Berkay ve Ece Erken'in yakınlaştığı haberler sonrası açıklamalar yapan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin;

O kadar komiksiniz ki oturduğum yerden gülüyorum. Merak etmeyin hamileliğimi etkileyecek yanından geçebilecek bir durum değil. Yalan haber inanmayın böyle boş şeylere. 5 senedir birlikteyiz tek bir kere bile bu tarz bir haberimiz çıkmadı. Şimdi niye çıkıyor? Oturup düşünün. Berkay'ın bana olan sevgisini aşkını dünya alem biliyor. Arkadaşı Murat Karabova'nın doğum gününe katıldı. 30 kişinin olduğu bir mekanda herkesle oturup konuştu. Erkenden de eve döndü bu bir bayan olduğu için bu tarz çirkin yakıştırmalar yapmaya hazır bekleyen kişiler Allah'a havale ettim sizi" dedi.


Özlem Ada Şahin kimdir?

Anne tarafı Boşnak, baba tarafı ise Yugoslavya kökenli olan Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir Ayvalık’ta dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyan Özlem Ada Şahin, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi ve birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Özlem Ada Şahin, 2016 yılında uzun süredir beraber olduğu şarkıcı Berkay’la nikah masasına oturdu.

Özlem Ada Şahin, daha önce Arda Turan bana asıldı, evli olmasaydın seni kaçırmazdım demesi sonrası ünlü futbolcu Arda Turan ve Berkay birbirlerine girmişti. Şimdi de Ece Erken olayında yaptığı açıklamayla gündemde. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR