Ozan Orhon kimdir? Evli mi

Kanal D'nin çok sevilen magazin programı 2. Sayfa'ya konuk olan Ozan Orhon kimdir çok merak edildi. Uzun yıllardır ekranlarda görünmeyen Orhon'un ekranlara çıkması izleyenleri meraklandırdı. Peki Ozan Orhon kimdir? Evli mi? İşte detaylar...

Ozan Orhon kimdir? Evli mi
Yayın Tarihi: 3.09.2019 11:29:00

Bir dönemin fenomen sanatçısı Ozan Orhon, geçirdiği mide amaletiyatı sonrası çok zayıflamış ve son yıllarda yeniden normale dönmüştü. Bugün de Kanal D'nin çok sevilen magazin programı 2. Sayfa'ya konuk olan Ozan Orhon kimdir her yerde aranmaya başladı. Orhon'u yıllar sonra ekranlarda gören herkes Ozan Orhon kimdir? Evli mi? kaç yaşında sorularını çok merak etti. Biz de sizler için bu soruları araltırdık bulduk.



OZAN ORHON KİMDİR?

1972'de İstanbul'da ünlü modacı Alev Esen ve tiyatro santçısı Tayfun Orhon çiftinin oğlu olarak dünyaya gelen Ozan Orhon, 90'lı yılların fenomen isimlerindendi. 1991'de "Oldu mu Şimdi" isimli bir albüm çıkardı. Bu albümle daha da popüler olan Orhon, 1993 yılında Star TV'de "Senkron" adında bir eğlence programı sundu.


1997 yılında Ebru Şallı ile peri masalı gibi bir düğünle nikah masasına oturan Ozan Orhon, bir yıl evli kalarak 1998 yılında boşandı. 

2000 yılında manken ve VJ Yeşim Erçetin ile evlendi. Evliliklerinin üçüncü yılında 20 ağustos 2003'te de boşandı. Lara Yağmur adında bir kızı olan Ozan Orhon bir dönem fazla kilolarıyla başı belaya girince mide ameliyatı olmuş ve aşırı zayıflamıştı.

Uzun süre yeniden kilo almak için uğraşan Orhon, şmidilerde sağlıklı bir görüntüye kavuştu. 

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR