ÖSYM KPSS Sınav Yerleri Belli oldu mu? 2019 KPSS sınav giriş belgesi Erişime Açıldı mı?

ÖSYM'nin kısa süre içinde KPSS sınav giriş yerlerini açıklaması ve erişime açması bekleniyor. KPSS'ye girecek binlerce aday, KPSS sınav giriş belgesini araştırıyor. 2019 KPSS sınav giriş belgesi erişime açıldı mı yayınlandı mı? KPSS sınav giriş yerleri belli oldu mu? Soruları yanıt arıyor.

ÖSYM KPSS Sınav Yerleri Belli oldu mu? 2019 KPSS sınav giriş belgesi Erişime Açıldı mı?
Yayın Tarihi: 3.07.2019 15:19:00

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyen binlerce vatandaş için Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı başladı! ÖSYM'nin 2019 KPSS sınav giriş belgelerini yayınlaması ve adayların erişimine açması bekleniyor. ÖSYM KPSS sınav giriş belgeleri açıklandı mı? KPSS sınav giriş yerleri belli oldu mu? Soruları araştırılıyor.

KPSS Genel Yetenek, Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavı 14 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek sınav oturumuyla tamamlanacak. ÖSYM'nin kısa süre içinde KPSS 2019 sınav giriş yerlerini ve belgelerini açıklaması bekleniyor. 

KPSS SINAV GİRİŞ YERİ ÖĞRENME - 2019 KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ

ÖSYM'nin yayınladığı 2019 KPSS sınav giriş belgesine, Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişilebilecek. ÖSYM 2019 KPSS sınav giriş belgeleri ais.osym.gov.tr adresinden giriş yapılarak adaylara sunulacak. Adayların, KPSS sınav giriş belgeleri için AİS üzerinden T.C Kimlik Numaraları ve şifreleriyle giriş yapmaları gerekiyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR