ORC 11 Eylül Çarşamba Seçim Anketi Yayınlandı! Babacan ve Davutoğlu Soruldu! AK Parti CHP MHP kaç Alıyor?

ORC araştırma ve anket şirketi, 11 Eylül 2019 Çarşamba gününde yeni bir seçim anketi yayınladı! ORC'nin anketinde deneklere Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı yeni parti de soruldu! AK Parti, CHP, MHP, HDP ve İyi Parti şuan seçim olsa ne kadar oy alıyor? ORC Seçim anketi detayları...

ORC 11 Eylül Çarşamba Seçim Anketi Yayınlandı! Babacan ve Davutoğlu Soruldu! AK Parti CHP MHP kaç Alıyor?
Yayın Tarihi: 11.09.2019 15:17:00

ORC Araştırma şirketi, 11 Eylül Çarşamba günü yeni bir anket yayınladı! Seçimlere yönelik daha önce de yakınlığıyla bilinen anketler yayınlayan ORC, 11 Eylül Çarşamba günü Babacan ve Davutoğlu'nu da içeren 'yeni partili' seçim anketiyle gündem oldu! ORC anketinde Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun kurması beklenen yeni partilere yönelik sorulara da yer verildi! 

ORC Araştırma şirketi, 11 Eylül Çarşamba günü yayınlanan anketinde, deneklere Ali Babacan'ın partisine oy verir misiniz? Sorusunu sordu. Bu soruya %11,6'lık grup Oy veririm derken %62,5 oy vermem ve %25,9 Fikrim yok yanıtını verdi.

Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partiye oy verir misiniz sorusuna ise %8,5 oy veririm derken %66 oy vermem ve %25,5 fikrim yok yanıtı verdi. Ankete göre Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisi baraj altında kalıyor! 




ORC 11 Eylül Milletvekili Genel Seçim Anketi Sonuçları 

ORC, 11 Eylül 2019 Çarşamba günü yayınlanan anketinde ayrıca 'Bu pazar Milletvekili genel seçimi olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?' sorusunu da sordu. Sonuçlar aşağıdaki şekilde oluştu: 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR