Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi? Ölümlü Dünya filmi Oyuncuları ve Konusu

Ölümlü Dünya filmi 3 Temmuz akşamı Çarşamba saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlanacak. Televizyonda yayınlanacak Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi? Ölümlü Dünya filmi oyuncuları ve konusu ne? Film severler bu soruların yanıtını araştırıyor.

Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi? Ölümlü Dünya filmi Oyuncuları ve Konusu
Yayın Tarihi: 3.07.2019 13:02:00

TAFF yapım yapımcılığında hazırlanan, komedi türündeki film Ölümlü Dünya, 3 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00'da ATV ekranlarında yayınlanacak. Film severler Ölümlü Dünya filmi nerede çekildi? Ölümlü Dünya filmi oyuncuları ve konusu ne? Bu soruların yanıtını araştırıyor. Ölümlü Dünya filmi, bu akşam beyaz perdenin ardından televizyonda da izleyicisiyle buluşacak.

Beyaz perdede vizyona girdiği dönemde, hem komedi hem de aksiyon sahneleriyle dikkat çeken Ölümlü Dünya filmi'ni Ali Atay yazdı ve yönetti. 26 Ocak 2018 tarihinde sinemada vizyona giren Ölümlü Dünya filmi 3 Temmuz akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor!

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ölümlü Dünya filminin çekimleri büyük bir özenle gerçekleştirildi. Ölümlü Dünya filmi çekimleri için İstanbul'un birçok semtinde özel setler oluşturuldu. Filmin çekimleri için İstanbul dışına çıkılmadı. 


ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Ölümlü Dünya filminin başrollerinde usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Güldür Güldür ekibinden Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol ve Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür gibi isimler yer alıyor. 

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİNİN KONUSU NE?

Mermer ailesi, görünüşte bir lokanta işleten ancak gizemli işler yürüten bir "kiralık katil" ailedir. 8 kişiden oluşan geniş bir aile olan Mermer ailesi, sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır. Mermer ailesinin birbirinden komik aile üyeleri ve "şirketle" olan karmakarışık ilişkileri, son cinayetlerin ardından daha da karışacaktır! 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR