Oğuzhan Uğur Pinc bitti mi neden yayınlanmıyor? Ne zaman yayınlanacak

Youtube en popüler içeriklerinden biri olan Oğuzhan Uğur Pinc programı salı günleri yayınlanıyordu. Son filmi gişede çakılan Oğuzhan Uğur pinc neden yayınlanmıyor? Bitti mi final mı yaptı?

Oğuzhan Uğur Pinc bitti mi neden yayınlanmıyor? Ne zaman yayınlanacak
Yayın Tarihi: 7.02.2019 12:21:00

Youtube fenomen hesaplarından biri olan Oğuzhan Uğur, Onedio kanalında yer alan pinc programı neden yayınlanmıyor. Salı akşamları yayınlanan program, Oğuzhan Uğur'u Borç Harç filmi vizyona girmesinden sonra yayınlanmadı. Film en kötü filmler arasında yer aldıkdan sonra Onedio Oğuzhan Uğur'u kovdu mu yoksa nasıl bir gelişme yaşandı merak ediliyor.

Oğuzhan Uğur'la pinc ne zaman yayınlanacak?

Bu salı da yayınlanmamasından sonra 3 haftadır ekranlarda olmayan PİNC programı hayranları merak ediyor. Yayınlanır yayınlanmaz her bölümü 1 Milyon izlenmeyi hızlı geçen program Youtube en popüler kanallarından biri olan Onedio'da ekrana geliyordu. Borç Harç filmini de beraber yapan ekip ayrılığa mı düştü bilinmiyor. Çünkü Oğuzhan Uğur kendi kanalı Bababa TV'de Mevzular programına devam ediyor.


Film çakıldı, Oğuzhan ne diyecek

Vizyonda o kadar Youtuber arasında en kötü film olarak seçilen Borç Harç filmi sonrası Oğuzhan Uğur Pinc akıbeti merak ediliyor. Ancak konuyla ilgili her gün soru gelsede Oğuzhan Uğur açıklama yapmıyor ve programın akıbeti gerçekten bilinmiyor.

daha önce Televizyondan da yüksek miktar bir teklif geldiğini ancak kabul etmediğini söyleyen Oğuzhan Uğur PİNC yapacak mı yapmayacak mı bekleyip göreceğiz. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR