Öğrencilere 6 GB internet hediye!

Vodafone, üniversite öğrencilerinin ağzını kulaklarına vardıracak 6 GB internet hediyesi kampanyasını duyurdu. Peki, Vodafone’un 6 GB internet hediyesine nasıl başvurulur? Farklı operatörlerden 6 GB internet hediyesi kazanabilir mi?

Öğrencilere 6 GB internet hediye!
Yayın Tarihi: 15.07.2020 13:45:00

Vodafone, üniversite öğrencilerinin ağzını kulaklarına vardıracak 6 GB internet hediyesi kampanyasını duyurdu. Peki, Vodafone’un 6 GB internet hediyesine nasıl başvurulur? Farklı operatörlerden 6 GB internet hediyesi kazanabilir mi? İşte 6 GB internet hediyesi hakkında kaydettiğimiz önemli notlar…

Vodafone, üniversitelilere özel internet kampanyasını yaz okulu için de yeniden devreye koyuyor. Yüz binlerce üniversite öğrencisi bu yaz okulunda da internet hediyesi kazanabilmek için araştırmaları sürdürürken bu haber yüz güldürdü. İşte Vodafone’dan öğrencilere özel 6 GB internet hediyesine dair önemli bilgileri derlediğimiz haberimiz…

Yaz okulu uzaktan eğitimden yürütülecek!

Üniversitelerin yaz okulu süreçlerinin de yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim şeklinde yürütülecek olması, öğrencilerin internet paketi sorununu gündeme getirdi. Yaz okulu sürecinin de kampüslerde değil, uzaktan eğitim şeklinde yürütüleceği bilgisi üzerine derslerini uzaktan eğitim ile geçmek üzere dirsek çürütecek öğrenciler internet hediyesi alabilmek için araştırmalarını sürdürüyor.

Öğrenciler hediye internet araştırıyor!

Geçtiğimiz dönem yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle derslerine uzaktan eğitim yöntemiyle sürdüren üniversite öğrencilerine gerek Yükseköğrenim Kurumu’ndan (YÖK) gerek de kullandıkları operatörlerden internet hediyeleri geldi. Yaz okulundan ders alacak öğrenciler benzer internet hediyelerini edinebilmek için araştırmalarını hızla sürdürüyor.


Vodafone’dan üniversitelilere 6 GB internet!

Öğrenciler araştırmalarını sürdürürken Vodafone, öğrencilere özel internet hediyesi kampanyasını duyurdu. Vodafone, öğrenci belgesini ya da öğrenci kimliğini gösteren tüm üniversitelilere 6 GB internet hediyesi veriyor. Vodafone’un 6 GB internet hediyesi ile öğrenciler bu yaz okulunda da 6 GB internet hediyesinin sahibi olacak.

6 GB internet hediyesi 3 ay boyunca sürecek!

Vodafone’un 6 GB internet hediyesinden faturalı ya da faturasız hat sahibi tüm Vodafone’lu üniversite öğrencileri faydalanabilir. Öğrenciler bu sayede derslerini 6 GB internet paketiyle doya doya takip edebilir. Vodafone’lu üniversite öğrencilerine 6 GB internet hediyesi vermeyi öngören üniversiteli paketi 3 ay boyunca süreceği de ayrıca kaydedildi.

6 GB internet hediyesine nasıl başvurulur?

Öğrencilerin 6 GB Vodafone internet hediyesi paketi ile derslerini internet kotası derdi olmaksızın takip edebilmeleri için Yanımda uygulamasındaki “Üniversite Paketi”ne kaydolmaları yeterli olacaktır. Farklı operatörlere 6 GB internet hediyesi doğrudan Vodafone bünyesinde verilmiyor, ancak bu hususta da Yükseköğrenim Kurumu’nun (YÖK) resmî internet sitesini takip etmek gerekiyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR