O isim de İstanbul'u terk etti!

Yakışıklı oyuncu da İstanbul'u terk edenler kervanına katıldı.

O isim de İstanbul'u terk etti!
Yayın Tarihi: 24.08.2023 12:09:00

Ünlü isimler bir bir İstanbul'u terk etmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul da İstanbl'u terk edenler listesine katıldı.

Yakışıklı oyuncu İstanbul'u terk ettiğini açıkladı. İlk olarak Kanal D'de yayınlanan Afili Aşk dizisinde canlandırdığı Kerem karakteri ile büyük beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul, İstanbul'u terk etti. 

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, Levent'te magazinciler tarafından görüntülendi. Ertuğrul muhabirlere "İstanbul'a az önce geldim. Hemen İzmir'e döneceğim. İzmir'de yaşıyorum. Dizi görüşmeleri olunca geliyorum. 2005 yılında İstanbul'a geldim ama pandemi döneminde döndüm. Urla'da sakin bir hayat. Herkese tavsiye ederim" dedi.


İstanbul'da araba kullanmadığını ve toplu taşımaya bindiğini söyleyen Ertuğrul "İstanbul trafiğine girilmez" dedi.

İŞLER YÜZÜNDEN GELMEK ZORUNDA KALIYORUM

Metro kullandığını belirten Çağlar Ertuğrul, "Herkese tavsiye ederim bu trafiğe girilmez. İstanbul'da yaşadığım dönem Anadolu Yakası'na geçince metrobüse biniyordum" açıklamasını yaptı.

Muhabirlerin "İzmir'de nasıl bir hayatınız var?" sorusuna, "Rahat bir hayatım var. İstanbul kaosundan uzak. Ama işler nedeniyle bu ara döneceğim gibi görünüyor" dedi.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR