Norm Ender trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu iyi mi?

Mekanın Sahibi şarkısıyla yaz aylarına damga vuran Norm Ender trafik kazası geçirdi. İstanbul Vatan Caddesi'nde yaşanan kazada Norm Ender'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. İşte detaylar...

Norm Ender trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu iyi mi?
Yayın Tarihi: 10.09.2019 11:13:00

Ünlü rapçi Norm Ender, bu yaz yaptığı Mekanın Sahibi şarkısıyla olay yarattı ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Sürekli konuşulan Norm Ender trafik kazası geçirdi. İstanbul Vatan Caddesi'nde aracı seyir halindeyken başka bir otomobile sürtüp direksiyon hakimiyetini kaybeden Norm Ender, kaza yaptı.

Hastaneye kaldırılan Norm Ender'in sağ ayağında kırık, kolunda ise çıkık olduğu ortaya çıktı. Sağlık durumu iyi olan ünlü rapçinin birkaç gün içinde hastaneden taburcu olması bekleniyor.




NORM ENDER KİMDİR?

Gerçek adı Ender Eroğlu olan ve rap dünyasında Norm Ender adını kullanan ünlü rapçi 25 Mart 1985 İzmir'de doğmuştur. Küçük yaşlarda Cartel sayesinde rap müziği seven Norm Ender, eğitim hayatı sürekli kavga içinde geçince liseyi bırakmak zorunda kaldı.

2001 yılında rap müzik ile uğraşmaya başlayan Norm Ender, 2004 yılında yayınlanan Akademi Türkiye müzik yarışması katıldı. Yarışmada pop söylemesi istenince kavga edip ayrılan ünlü rapçi sonrasında İzmir'e geri döndü. Sonrasında birçok şarkı yazan Norm Ender, Eksik Etek şarkısıyla yıldızını parlatmıştır. 

Bir süredir müzik dünyasından uzak olan Norm Ender, 2019 yazında Mekanın Sahibi şarkısıyla büyük bir çıkış yakaladı. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR