Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak

Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Nöbet'in yayın tarihi belli oldu. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Nöbet dizisi için heyecan dorukta. Peki Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak? İşte detaylar...

Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 21.02.2019 14:51:00

Necati Şaşmaz’ın patronu olduğu Pana Film’in yeni projesi Nöbet dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak?

Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dizisinin yönetmen koltuğunda, Necati Şaşmaz ve Gökhan Erkut oturacak. Peki Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak?

Başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kaan Sevi, Tuncay Beyazıt, Gökhan Gencebay, Kürşat Alnıaçık ve İpek Karapınar'ın paylaştığı Nöbet dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak?




Peki Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak?

Yayınlanan tüm tanıtımlarıyla oldukça dikkat çeken Nöbet dizisi gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle sezonun başından beri heyecanla bekleniyor. Peki Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak?

Nöbet dizisinde Yurdaer Okur Jandarma Binbaşı Barış Kalender'e hayat verirken, Saygın Soysal ise Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan'ı canlandıracak. Öte yandan Yiğit Alkan'ın eşi Zeynep Alkan’ı da İpek Karapınar canlandıracak. Peki Nöbet ne zaman başlayacak? Show TV'de hangi gün yayınlanacak?

Nöbet dizisi 3 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle Show TV ekranlarında olacak...
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR