Netflix'ten BluTV atağı! Yaşamayanlar Netflix'e geliyor

BluTV dizilerinden Masum'un birkaç hafta Netflix'te yayınlanmasının ardından bir gelişme daha yaşandı. Yaşamayanlar dizisi çok yakında Netflix'te. İşte detaylar...

Netflix'ten BluTV atağı! Yaşamayanlar Netflix'e geliyor
Yayın Tarihi: 11.02.2019 11:24:00

Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in paylaştığı Yaşamayanlar dizisi Netflix'te yayınlanacak.

Bu yıl 6 Eylül'de başlayan ve sekiz bölümüyle BluTV'de yayınlanan Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar, bekleneni çok da verememiş ve eleştirilere maruz kalmıştı.

Birçok insanın eleştirdiği Yaşamayanlar dizisinin kadrosunda Türkü Turan, Nilperi Şahinkaya, Efecan Şenolsun, Edip Tepeli, Elit İşcan, Oral Özer, Erdeniz Kurucan, Selahattin Ergün, Beril Acar ve Birce İrem İlaçan gibi isimler de yer almıştı.



Ancak Yaşamayanlar dizisi için şaşırtıcı haber Netflix'ten geldi. Geçtiğimiz hafta BluTV'nin çok sevilen dizisi Masum'un Netflix'te yayınlanmasının ardından bir haber daha geldi.

Yaşamayanlar dizisi de yakında online yayın platformu Netflix'te olacak. Yaşamayanlar dizisi, 8 Mart'ta yayına girecek.


Immortals adıyla yayınlanması beklenen Yaşamayanlar dizisinin Netflix'te nasıl tepkiler alacağı ise merakla bekleniyor.



Yaşamayanlar dizisinin konusu:

164 yaşında genç bir vampir olan Mia (Elçin Sangu), akıl hocası Karmen’in (Selma Ergeç) önderliğinde, aklındaki planı gerçekleştirmek için İstanbul’a gelir. Amacı kendisini vampire dönüştüren Dmitry'yi (Kerem Bürsin) öldürüp yeniden insan olmaktır fakat tarihin en güçlü vampirlerinden biri olan Dmitry'yi öldürmek sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Karanlık geçmişine sırtını dönmüş olan kadim vampir Numel (Birkan Sokullu) de, bu amaç uğruna Mia ve Karmen’le ittifak kurar. Tutku ve nefreti, yaşam ve ölümsüzlüğü, iyilik ve kötülüğü birbirinden ayıran sınırların belirsizleştiği bu evrende, işler gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Ve hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağı sorusudur. 

Yaşamayanlar çok yakında Netflix'te...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR